رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: طبیعت کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا UNDP قرار خواهد گرفت.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: طبیعت کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا UNDP قرار خواهد گرفت.
به گزارش راک نیوز،جلسه مسئولان استانی با رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با موضوع بررسی برنامه ها و اقدامات برگزار شد.
سیدجمال موسویان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد تشکیل قرارگاه احیای جنگل های زاگرس و برنامه ریزی اجرای طرح های جنگلداری اجتماعی و جنگل کاری اقتصادی در سطح ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی را از مهمترین برنامه های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برشمرد.
موسویان از اضافه شدن ۳۸ هکتار به نهالستانهای استان از طریق اهاله مدیریت و برنامه ریزی برای تولید بیش از ۵ میلیون اصله نهال در سال جاری خبر داد.
یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این استان سرانه اول جنگل های کشور را داراست که حدود ۵۶ درصد از سطح استان را شامل می شوند افزود: جنگل های استان یکی از مهمترین ظرفیت ها به شمار می روند و این ظرفیت زمانی موثر است که به فعلیت رسیده و در اشتغال و معیشت مردم تاثیر گذار باشد.
رحمانی تأکید کرد: اجرای طرح جنگلداری اجتماعی که در سطح ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان برنامه ریزی شده، می تواند تحولی بسیار خوب در حفاظت از منابع طبیعی و درآمدزایی و بهبود معیشت مردم داشته باشد.
رحمانی با اعلام حمایت ویژه از طرح های منابع طبیعی از مسئولان ملی خواست توجه ویژه ای به کهگیلویه و بویراحمد به عنوان پایتخت طبیعت داشته باشند.
رضا افلاطونی ربیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: کهگیلویه و بویراحمد استان نماد طبیعت است و منابع طبیعی این استان می تواند پایه کار و توسعه این استان باشد.
افلاطونی افزود: سند طرح جنگلداری نوین در حوزه زاگرس، تهیه و آماده ابلاغ است و استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند یکی از پیشتازان این طرح باشد.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تصریح کرد: ظرفیت های مختلف طبیعت کهگیلویه و بویراحمد از جمله: گیاهان دارویی، گردشگری و جنگل های بلوط به صورت ویژه در طرح جنگلداری نوین (که به نام جنگلداری اجتماعی مرسوم شده) مورد توجه قرار خواهند گرفت.
افلاطونی اعلام کرد: با توجه به شرایط ویژه طبیعت کهگیلویه و بویراحمد، منابع طبیعی این استان مورد حمایت برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا UNDP، که بزرگترین مرجع کمک کننده برای توسعهٔ این کشورها در سطح جهان است قرار خواهد گرفت.
افلاطونی در پایان گفت: اگر معیشت پایدار در سرزمین فراهم نشود، سایر امکانات نیز اثربخش نخواهد بود و امیدواریم با اجرای این پروژهها و با مشارکت مردم بتوانیم سرزمینی آبادتر و پایدارتر برای آیندگان به یادگار بگذاریم.
در ادامه این جلسه تفاهم نامه اجرای طرح های آبخیزداری به مبلغ ۱۱۵۵۰ میلیارد ریال جهت اجرا در کهگیلویه و بویراحمد منعقد شد.
در حاشیه این جلسه نیز تابلو نگاره برنو و بلوط، (به یاد حماسه عشایر برنو به دست کهگیلویه و بویراحمد در مقابله با هلی کوپترهای دشمن آمریکایی صهیونی در خلال جنگ تحمیلی سوم)، توسط یداله رحمانی استاندار این استان به رضا افلاطونی اهداء شد.









» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر