مشروح اخبار


» معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: فراخوان جمع‌آوری خاطرات و روایات سفر رهبر شهید به استان



معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش ملی «امین ایران» خبر داد و از مردم استان خواست تا خاطرات، روایات و اسناد مربوط به این حضور را جمع‌آوری و به دبیرخانه همایش ارسال کنند.


معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش ملی «امین ایران» خبر داد و از مردم استان خواست تا خاطرات، روایات و اسناد مربوط به این حضور را جمع‌آوری و به دبیرخانه همایش ارسال کنند.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، فتاح محمدی در جلسه هماهنگی همایش «امین ایران» اظهار داشت: همایش ملی امین ایران، مقارن با 17خرداد ماه سال ۱۳۷۳ که سالگرد حضور رهبر معظم انقلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد است، در تاریخ 20خرداد ماه سال جاری در سطح ملی برگزار خواهد شد.


معاون سیاسی امنیتی استانداری افزود: دبیرخانه این همایش ملی، مکاتباتی را با استان‌هایی که رهبر معظم انقلاب سفر کرده و دیدارهای مردمی داشته‌اند، آغاز کرده است و کهگیلویه و بویراحمد از جمله این استان‌ها است.


محمدی بیان کرد: رهبر شهید انقلاب در سفری که خردادماه سال ۱۳۷۳ به استان داشتند از مناطق روستایی و عشایری بازدید و دیداری با مردم در مناطقی مانند جلیل داشتند لذا از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده شود تا خاطرات مردم از آن سال‌ها به خوبی ثبت و ضبط شود.


وی عنوان کرد: هدف از این همایش، جمع‌آوری یادگاری‌ها، روایتگری‌ها، خاطرات و صحنه‌های فرهنگی و هنری است که مردم استان‌ها از حضور رهبر شهید انقلاب به خاطر دارند.


معاون استاندار با تأکید بر اینکه این برنامه فرهنگی بیشتر با محوریت زنان، خانواده و کودکان برگزار می‌شود، از هم استانی‌ها درخواست کرد: در صورتی که هر یک از هموطنان، یادگاری، روایت یا خاطره‌ای قابل مستندسازی و انعکاس از حضور رهبری دارند، آن را جمع‌آوری کرده و به دبیرخانه همایش ملی امین ایران اسلامی ارسال کنند.


محمدی با اشاره به کوتاه بودن فرصت زمانی، از شهروندان خواست تا اسناد و خاطرات خود را سریعاً به دبیرخانه مستقر در مرکز صداوسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد یا حوزه امور بانوان و خانواده استانداری ارسال کنند.


وی با بیان اینکه در صورت جمع‌آوری این اسناد فاخر، زمینه برای اعزام این عزیزان به محل برگزاری همایش در تهران فراهم خواهد شد، گفت: انتظار می‌رود با حساسیت و مشارکت مردم، بتوانیم تاریخ استان خود را به خوبی ثبت و ضبط کرده و برنامه‌ای مدون، دقیق و ارزشمند را به دبیرخانه همایش ملی ارسال کنیم.


وی تصریح کرد: مستندات و آثار جمع‌آوری شده حداکثر تا سه‌شنبه هفته آینده به تهران ارسال شود.



تاریخ انتشار : امروز, 10:29



» اخبار مرتبط:

  • دیدار خانواده شهدای کهگیلویه وبویراحمد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
  • گچساران ،میزبان همایش یک روزه فرمانداران
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • همایش تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟