مشروح اخبار


» تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تسریع در پروژه آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ



استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در جلسه بررسی وضعیت پروژه‌های آب شهرستان کهگیلویه گفت: پروژه‌های مهمی در حوزه تأمین آب شرب و کشاورزی شهرستان در دست اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح تامین آب اراضی دهدشت غربی، پروژه تأمین آب چهار شهردهدشت ، چرام، سوق، لنده و ۳۰۰روستای مسیر، همچنین سدهایی کوهبرد و سرپری اشاره کرد.



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در جلسه بررسی وضعیت پروژه‌های آب شهرستان کهگیلویه با حضور حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی گفت: پروژه‌های مهمی در حوزه تأمین آب شرب و کشاورزی شهرستان در دست اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح تامین آب اراضی دهدشت غربی، پروژه تأمین آب چهار شهردهدشت ، چرام، سوق، لنده و ۳۰۰روستای مسیر، همچنین سدهایی کوهبرد و سرپری اشاره کرد.

 


رحمانی افزود: مقرر شد با پیگیری مسئولان مربوطه، حداکثر ظرف هفته جاری جلسه مشترکی به ریاست معاونت عمرانی استاندار، مدیرعامل آب منطقه ای ، عوامل پیمانکاران پروژه‌ها جهت برنامه زمان‌بندی سال جدید با هدف بهره‌برداری و تکمیل پروژه برگزار شود.



 استاندار افزود: در این جلسه، موضوع تأمین برق پروژه چهار شهر نیز بررسی و مسیر اجرایی آن با همکاری برق منطقه‌ای خوزستان و توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد نهایی خواهد شد تا روند کار با سرعت بیشتری پیش برود.



رحمانی با تأکید بر اهمیت این پروژه‌ها اظهار داشت: این طرح‌ها از مهم‌ترین پروژه‌های فعلی استان هستند و با توجه به مشکلات جدی تأمین آب، حتی بارندگی مناسب نیز تضمین‌کننده حل کامل بحران نیست. بنابراین، تسریع در اجرای این پروژه‌ها ضروری است.



استاندار همچنین به مشکل تأمین آب شرب در برخی روستاها اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد و حتماً پیگیری خواهد شد تا اقدامات لازم برای رفع مشکلات انجام شود.



وی در پایان خاطرنشان کرد: برخی از پروژه‌های دیگر مانند سد آبریز در مراحل نهایی اخذ مجوز و تأمین اعتبار هستند که امیدواریم به‌زودی به مرحله اجرا برسند.



تاریخ انتشار : 24 فروردین 1405, 11:15



» اخبار مرتبط:

  • بازدید سیدمحمد موحد،استاندار و جمعی از مسئولان از پروژه اتصال مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی آب شرب دهدشت
  • در دیدار استاندار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم مطرح شد
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور حجت الاسلام موحد و دکتر بهرامی: ۷۷۰ طرح عمرانی با اعتبار ۷ همت افتتاح و کلنگ‎زنی می‌شود
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: پروژه محور تنگاری به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: پیشرفت پروژه آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ 77 درصد می باشد/تقدیر استاندار از پیگیری‌های های حجت الاسلام موحد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟