مشروح اخبار


» ۵ خبر از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر تأمین کالاهای اساسی مردم گفت: خوشبختانه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مردم وجود ندارد.



استاندار کهگیلویه و بویراحمد :


هیچ‌گونه کمبود کالاهای اساسی در بازار نداریم؛ تأکید بر تشکیل قرارگاه مدیریت بحران دستگاه‌ها


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر تأمین کالاهای اساسی مردم گفت: خوشبختانه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مردم وجود ندارد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست مشترک ستاد مدیریت بحران و تنظیم بازار با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: شهادت رهبر عزیزمان غم جانکاهی برای همه ما است که تحملش سخت و طاقت فرساست.


استاندار افزود: این درد و رنج را تحمل می‌کنیم و محکم‌تر از قبل در مسیر عزت نظام اسلامی، پاسداری از آرمان‌های انقلاب، خون شهیدان و حفظ تمامیت ارضی دفاع می‌کنیم. این شهادت ها ما را مصمم‌تر و با اراده می‌کند و از شما درخواست دارم ضمن برنامه‌ریزی برای اجرای باشکوه مراسم عزاداری در سراسر استان، در مسیر خدمت‌رسانی به مردم به آنچه رهبری از ما خواستند لحظه‌ای دریغ نکنیم.


وی بیان کرد: شرایط سخت، اما اراده ما فولادی است. 

در این شرایط باید اتحاد مردم و مسئولان را به بهترین نحو ممکن برنامه‌ریزی کنیم و اجازه ندهیم کوچکترین خدشه‌ای در انجام امور و امنیت مردم وارد شود.


استاندار خطاب به دستگاه‌های عضو ستاد تنظیم بازار ادامه داد: برای تأمین کالاهای اساسی مردم برنامه‌ریزی کنیم و ضمن تأمین نیازهای آنها، نقشه‌های دشمنان در این زمینه را خنثی کنیم.


رحمانی با بیان اینکه دستگاه‌ها برای تأمین کالاهای اساسی دولتی و خصوصی و نهاده‌های دامی با تمام توان پای کار باشند، گفت: قرارگاه مدیریت بحران دستگاه‌های اجرایی با کمک واحدهای شهرستانی و تابعه تشکیل و امور مربوطه تأمین شود.


وی با بیان اینکه تامین کالاهای اساسی مردم از جمله مرغ و موارد از این قبیل در دستور کار باشد، بیان کرد: فرآیند جوجه ریزی توسط جهاد کشاورزی مستمر رصد شود. خوشبختانه در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود کالاهای اساسی و نهادهای دامی نداریم، اما شرایط ایجاد می‌کند بازار مرتب رصد شود تا مردم کمبودی احساس نکنند.



استاندار بر فرآیند نظارت بر قیمت کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی تأکید کرد و با اشاره به مطالبات سیستم بانکی گفت: بانک‌ها اکیدا از صدور اجراییه یا اجرایی کردن وثایق واحدهای تولیدی خودداری کنند. همچنین تأمین نقدینگی برای خودپردازها مورد توجه سیستم بانکی باشد.


وی با اشاره به اینکه سهمیه آرد نانوایی‌ها 

مستمر رصد شود، از اختصاص ۲۰۰ تن آرد ترمیمی علاوه به واحدهای خبازی خبر داد و بر تأمین نان خشک مورد نیاز تأکید کرد.


رحمانی تصریح کرد: در گذشته 30 دستگاه موتوربرق و سلیندر(ال پی جی) نانوایی تأمین شود و 130 دستگاه مولد برق دیگر مورد نیاز است که تأمین شود. 



وی با بیان اینکه با وجود تعطیلی یک هفته‌ای و عزای عمومی ۴۰ روزه نباید خدمت‌رسانی به مردم متوقف شود، عنوان کرد: برق اضطراری کارخانجات برق تأمین شود. 

بانک سپه، شرکت مخابرات و شرکت غله استان برای جلوگیری از قطع ارتباط به سامانه نانی نو متصل شوند.


 وی با بیان اینکه گندم یک ماه در اختیار کارخانجات آرد باشد، گفت: شهرداری‌ها در تأمین میوه شب عید و برپایی غرفه از مزرعه تا سفره به ویژه در مرکز استان، زمین‌ها را در اختیار تعاون روستایی قرار دهند و قیمت میوه شب عید کنترل شود. شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۱۰۰ درصد برای برگزاری مراسمات عزاداری و پشتیبانی نیازهای مردم پای کار باشند.


رحمانی با بیان اینکه تأمین و ذخیره سازی سوخت در اولویت شرکت پخش باشد، گفت: 

جانمایی و تعیین اسکان اضطراری در صورت لزوم مدنظر باشد و همچنین تأمین و پایداری تلفن‌های همراه و بحث آب و برق و گاز در شرایط اضطراری مورد توجه باشد.


رحمانی ادامه داد: پایداری شبکه حمل و نقل جاده‌ای، رعایت اصول پدافند غیرعامل، تأمین دارو و خدمات‌رسانی به موقع توسط دانشگاه علوم پزشکی با اولویت بیمارستان خاص دیگری مواردی است که باید مدنظر باشد. هلال احمر و اورژانس نقش مؤثری در احداث بیمارستان صحرایی و اسکان چادری دارند و در صورت نیاز اردوگاه اسکان اضطراری راه اندازی شود و مایحتاج زیستی و پشتیبانی و تأمین پتو ب در برنامه کار باشد.


وی با بیان اینکه خودمراقبتی در دستور کار دستگاه‌های باشد، گفت: مردم کوچکترین تحرکاتی را به دستگاه‌های امنیتی و قضایی اطلاع دهند.


وی در پایان از حضور باشکوه صبح امروز مردم استان در مراسم عزاداری شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکر و قدردانی کرد.


***************

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در اجتماع مردم داغدار یاسوج، گفت: امروز در غم جانسوز و جانگداز شهادت رهبر عظیم الشان انقلاب، عزیزترین، شریف‌ترین و نجیب ترین خلق بشریت در عصر حاضر به دست سفاکترین، ملعون و خونخوارترین رژیم جهان آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک کش هستیم.


استاندار ادامه داد: امروز امام شهید ما خطرناکتر از امام زنده است و این جمعیت از پیر و کودک و همه و همه آمده اند که بگویند آمده‌ایم راه امام شهیدمان را ادامه دهیم. 


وی بیان کرد: امام خامنه‌ای در سراسر عمر با عزت خود برای ایران، اسلام و انقلاب و ارزش های دینی و اعتلای پرچم اسلامی کوشیدند و ما امروز در این مسیر مستحکم تر از گذشته قدم برخواهیم داشت.


رحمانی افزود: دشمن بداند با این اقدامات مذبوحانه و کورکورانه نمی‌تواند کوچکترین خدشه‌ای به اتحاد ما بزند. مردم وفادار و شهید پرور یاسوج، همه آمده‌ایم تا آخرین قطره خون برای اعتلای پرچم نظام اسلامی کوچکترین لحظه ای را از دست ندهیم و خون‌مان را برای آبیاری نظام‌ تقدیم کنیم.


استاندار گفت: امروز تمام ایران خانواده شهید است و عزادار رهبر و پدرمان هستیم و دشمن بداند انتقام سختی خواهیم گرفت و همچنان که از لحظات اولیه، سپاه پاسداران پاسخ سختی به دشمن داد و پایگاه های رژیم صهیونیستی و آمریکا را هدف قرار دادند، هر لحظه این آتش خشم گسترده تر می‌شود.


وی ادامه داد: صمیمانه از حضور پرشور شما مردم و این ابراز همدردی تشکر می‌کنم و افتخار می کنیم خادم شما ملت بیدار ایران هستیم.


رحمانی با اشاره به اینکه مراسم عزاداری در این ایام باشکوه برگزار شود گفت: از مردم می‌خواهم ضمن برگزاری مراسمات باشکوه عزاداری، آرامش خود را حفظ کنند. مراقب باشیم عوامل و ایادی دشمن از پا نمی نشینند و می‌خواهند نقشه‌های خود را بین مردم اجرا کنند، اما این عزت و شکوه و عظمت را ببيند.


استاندار بیان کرد: توصیه می‌کنيم به دست نشاندگان که به آغوش ملت بازگردند که اگر باز نگردند از آنها هم انتقام سختی خواهیم گرفت.


وی خطاب به مردم گفت: بدانید خدمتگزاران شما در دولت و فرزندان شما در بسیج، نیروی انتظامی، ارتش و تیم‌های امنیتی و اطلاعاتی با انگیزه و مصمم‌تر از گذشته در خدمت آرامش و امنیت و معیشت شما خواهند بود.


وی با بیان اینکه به سپاه، بسیج و تیم‌های انتظامی و ارتش و همه تلاشگرانمان که دل در گروی اعتلای پرچم ایران دارند تشکر می‌کنم خاطرنشان کرد: تا آخرین قطره خون برای ادامه راه رهبر شهیدمان و همه شهیدان در میدان هستیم.

**************

بسم رب الشهداء والصديقین 

مِن المُومنين رجال صَدقوا ما عاهَدوا الله عليه فمِنهُم من قضى نَحبه ومِنهم من يَنتظر وما بَدلوا تَبديلا(سوره احزاب -آيه ٢٣)

شهادت هنر مردان خداست و مردان خدا در پیمودن مسیر حق و مجاهدت در راه متعالی حقیقت همواره نستوه و استوار می ایستند.

رهبر شهید و حکیم ایران عزیز اسلامی، پاداش یک عمر اخلاص و مجاهدت و بندگی خود را از پروردگار متعال گرفت و به آرزوی همیشگی خویش نائل گشت.

این مرجع عالیقدر عالم تشیع توانست در طول عمر گرانبها و ارزشمند خود به الگویی بی بدیل برای مقاومت و اسوه ای برای مجاهدت بدل شود که جان میلیون ها انسان آزاده و حق طلب در سرتاسر جهان را شیفته خود کرده بود.

رهبری فرزانه و مدیری جامع الشرایط که آرزویی جز اعتلاء، استقلال و توسعه همه جانبه ایران را در سر نداشت و مومنانه و شجاعانه در راه آرمانهای خویش به شهادت رسید.

این جنایت بزدلانه و خبیثانه، امت غیور و وفادار ایران اسلامی را در پیمودن مسیر روشن حق که رهبر شهید و عزیزمان بر آن تاکید داشت استوار تر خواهد نمود.

این جانب شهادت حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای (قدس سره الشریف) و جمعی از فرماندهان لشکری و مسئولین کشوری را به محضر حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه)، ملت قهرمان و شهید پرور ایران اسلامی و تمام دلدادگان و شیفتگان آن رهبر شهید و عزیز تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

یداله رحمانی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد

**************

معاون سیاسی استاندار؛


فضای آرام در کهگیلویه و بویراحمد؛ مشکلی در خدمات‌رسانی به مردم نیست


معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فضای آرام حاکم بر استان گفت: مشکل و کمبودی در ارائه خدمات‌رسانی به مردم وجود ندارد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، فتاح محمدی با تسلیت شهادت مقام معظم رهبری گفت: اوایل صبح امروز که خبر شهادت رهبر فرزانه انقلاب پخش شد شاهد حضور پرشور و آگاهانه مردم یاسوج در خیابان جمهوری اسلامی بودیم و بالغ بر ۸۰ هزار نفر در این ضایعه بزرگ به عزاداری پرداختند.


معاون سیاسی امنیتی استانداری با بیان اینکه فضای استان در حال حاضر فضای غم و اندوه و به لحاظ امنیتی فضای آرامی است، افزود: تمهیدات لازم برای برقراری امنیت مردم اندیشیده شده است، ضمن اینکه هیچ گونه مشکل و کمبودی برای خدمت‌رسانی به مردم وجود ندارد.


محمدی بیان کرد: مردم امشب ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه در خیابان جمهوری اسلامی شهر یاسوج تجمع خواهند کرد، ساعت ۹ صبح فردا هم مردم مراسماتی در مصلای یاسوج برای عزاداری و تکریم مجاهدت‌های رهبر عزیز انقلاب برگزار می‌کنند.


معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در سایر شهرستان‌های استان هم به صورت متناظر اینگونه تجمعات و مراسمات عزاداری را خواهیم داشت.

**************

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛

مردم نگران تامین کالاهای اساسی نباشند


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم نگرانی بابت تامین کالاهای اساسی نداشته باشند.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری در خصوص تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم گفت: نشست ستاد تنظیم بازار به ریاست استاندار برگزار و تامین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار مورد تأکید قرار گرفت.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: وضعیت نهاده‌های دامی و تامین آن در بخش دولتی توسط شرکت پشتیبانی امور دام و بخش خصوصی از طریق بازارگاه تامین می‌شود که قرار شد دستگاه‌های اجرایی هر دو مسیر را رصد کنند تا در این خصوص با مشکل و کمبودی مواجه نشویم.


وی با اشاره به نظارت بر قیمت‌ها و تنظیم بازار گفت: گشت‌های مشترک سازمان جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، اصناف و تعزیرات حکومتی تشکیل و بازدید و نظارت بر بازار به صورت بسیار جدی انجام می‌شود.


وی با اشاره به اختصاص سهمیه ترمیمی آرد به نانوایی‌ها علاوه بر سهمیه خود آنها گفت: برای تامین نان خشک در شرایط اضطرار، بدون محدودیت می‌توانیم به واحدهای تولیدی سهمیه اختصاص دهیم.


عسکری از ذخیره‌سازی میوه شب عید مردم خبر داد و گفت: ۱۵۰ تن پرتقال و ۱۲۵ تن سیب برای شب عید مردم در سردخانه ذخیره‌سازی شده است، ضمن اینکه جدای از میزان میوه ذخیره‌سازی شده ۴۰۰ تن سیب و پرتقال ذخیره احتیاطی گرفتیم.


وی بیان کرد: همچنین شهرداری‌ را مکلف کردیم اماکن و غرفه‌هایی را برای عرضه میوه شب عید مردم در اختیار تعاون روستایی قرار دهد.


به گفته معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با همکاری شهرداری‌های استان سه روستا بازار یا طرح از مزرعه تا سفره در مرکز استان و شهرستان‌ها هر کدام یک مورد راه‌اندازی می‌شود.


وی به وضعیت کاری بانک‌ها هم اشاره کرد و افزود: طی این ایام بانک‌ها با ۵۰ درصد شعب بانکی خدمات ارائه می‌دهند، ضمن اینکه تأمین پول نقد خودپردازها در دستور کار باشد و نظارتی مستمر برای جلوگیری از تخلیه خودپردازها از پول نقد داشته باشند.


عسکری عنوان کرد: تعدادی سلیندر گاز و مولد برق در اختیار نانوایی‌ها قرار گرفت، تعداد دیگری هم مصوب شده که در اختیار نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت.



تاریخ انتشار : 10 اسفند 1404, 18:55



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تامین کالاهای اساسی مردم و نظارت بر بازار بطور روزانه رصد می‌شود
  • کالاهای اساسی به اندازه کافی ذخیره سازی شده است
  • بازدید سرزده استاندار از بازار یاسوج؛ کمبودی در توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد
  • معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:ستاد تنظیم بازار تأمین اقلام اساسی و نظارت‌ بر قیمت‌ها را افزایش دهد
  • پیام استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته بسیج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟