مشروح اخبار


» احداث ۲۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد تا پایان سال جاری/افزایش پایداری و کیفیت آب شرب روستایی



 رضا رضایی در نشست شورای اداری آبفا کهگیلویه و‌ بویراحمد عنوان کرد: احداث ۲۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در روستا های استان تا پایان سال جاری از جمله برنامه‌ های مهم این شرکت است که با پیشرفت مناسب در حال اجرا می‌باشد. 


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد رضا رضایی در نشست شورای اداری آبفا کهگیلویه و‌ بویراحمد عنوان کرد: احداث ۲۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در روستا های استان تا پایان سال جاری از جمله برنامه‌ های مهم این شرکت است که با پیشرفت مناسب در حال اجرا می‌باشد. 

مدیرعامل شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد افزود: این اقدام نقش بسزایی در ارتقاء پایداری و بهبود کیفیت آب شرب روستاییان ایفا خواهد کرد.


رضایی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌ های آبی توضیح داد که این مخازن به منظور تأمین آب پایدار در زمان‌ های کم‌آبی و افزایش ذخیره آب در مناطق روستایی تجهیز می‌شوند. 

مدیرعامل آبفا کهگیلویه و بویراحمد افزود: هدف اصلی از این پروژه کاهش قطعی آب و بهبود فشار شبکه توزیع در روستاهای تحت پوشش است که تاثیر مستقیمی بر رضایت مشترکین روستایی خواهد داشت.



تاریخ انتشار : امروز, 17:39



» اخبار مرتبط:

  • رفع مخاطرات و کاهش هدررفت آب با تعمیر و پاکسازی چشمه‌های آب یاسوج
  • اصلاح شبکه توزیع آب کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ۱۱ هزار میلیارد تومان
  • افتتاح و کلنگ زنی ۷۴ پروژه آب و فاضلاب در کهگیلویه و بویراحمد/توسعه زیرساختهای آب و فاضلاب استان با سرمایه گذاری ۵۲۰۰ میلیارد ریال
  • برنامه‌ ریزی برای حفر چاه جدید آب‌ آشامیدنی سرفاریاب
  • بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد از طرح انتقال فاضلاب مسکن مهر سروک و تقدیر از تحرکات مدیریت جدید آبفا/اجرای ۸۷پروژه آب و فاضلاب با اعتبار بالغ بر ۱۵۳۰ میلیارد تومان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟