مشروح اخبار


» معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: تشکل‌های مردم نهاد در مطالبه‌گری مردم، دولت را یاری کنند



معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تشکل‌های مردم نهاد در مطالبه گری و خدمت به مردم دولت را یاری کنند.


معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تشکل‌های مردم نهاد در مطالبه گری و خدمت به مردم دولت را یاری کنند.


 به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، فتاح محمدی در نشست شورای تشکل‌های مردم‌نهاد و نقش آنان در توسعه تاکید کرد که تشکل‌های مردم نهاد با انسجام و همکاری دولت، گام‌های موثرتری در جهت خدمت به مردم و توسعه پایدار بردارند.

وی با اشاره به فاصله موجود بین دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و مردم، افزود: متأسفانه گاهی اوقات آن‌چنان درگیر فرآیندهای اداری می‌شویم که از دغدغه‌های واقعی مردم غافل می‌مانیم.

محمدی با اشاره به اولویت‌های تعیین‌شده در کارگروه‌های تخصصی استان، اظهار داشت در جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، موضوعاتی مانند پیشگیری از خودکشی، چالش‌های ازدواج و آسیب‌های اجتماعی نوجوانان به عنوان اولویت‌های اصلی شناسایی شده‌اند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری ادامه داد: در همین راستا، طرح جامع پیشگیری از خودکشی با مشارکت صاحب‌نظران و دستگاه‌های ذی‌ربط تهیه شده و در جلسه کارگروه اجتماعی استان به تصویب رسیده است.

محمدی تاکید کرد: این طرح یک برنامه شش‌ساله است که وظایف هر دستگاه به‌طور شفاف مشخص شده و ما قطعا از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد برای اجرای بهتر این برنامه استفاده خواهیم کرد.  

 معاون سیاسی امنیتی استانداری با اشاره به جایگاه ویژه سازمان‌های غیردولتی، خاطرنشان کرد: تشکل‌های مردم‌نهاد بازوی اجرایی قوی برای دولت هستند که با تکیه بر مشارکت مردمی و منابع غیردولتی، کارهایی انجام داده‌اند که گاهی دستگاه‌های اجرایی به‌تنهایی از عهده آن برنمی‌آیند.  

وی ادامه داد: باید با همفکری و همکاری، بسترهای لازم را برای فعالیت موثرتر سازمان‌های مردم نهاد فراهم کنیم، این به معنای وابستگی مالی نیست، بلکه هدف، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی بین نهادهای دولتی و غیردولتی است.

محمدی به برخی از مشکلات مطرح‌شده توسط تشکل‌ها اشاره و تصریح کرد: مسائلی مانند مشکلات بیمه‌ای، مالیات، کمبود فضای فعالیت و نبود حمایت‌های مالی هدفمند از جمله دغدغه‌های سازمان‌های مردم نهاد است.

معاون سیاسی عنوان کرد: البته ما در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات تخصصی با بیمه‌ها و سازمان امور مالیاتی هستیم تا راه‌حل‌های عملی برای کاهش هزینه‌های شما ارائه شود.  

محمدی از برنامه‌ریزی برای احداث خانه تشکل‌های مردم‌نهاد خبر داد و افزود: این فضا می‌تواند محل مناسبی برای هم‌اندیشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی باشد که در هفته دولت وضعیت این مرکز مشخص می شود.

معاون استانداری با اشاره به ضرورت جذب سرمایه‌گذار در استان، عنوان کرد: یکی از مشکلات در اجرای پروژه‌های اشتغال‌زا، وجود معارضان محلی است که باید با همراهی مردم و تشکل‌ها، زمینه را برای فعالیت سرمایه‌گذاران فراهم کنیم. 

وی یادآور شد: هرگونه سرمایه‌گذاری که منجر به ایجاد اشتغال و توسعه پایدار شود، مورد حمایت دولت قرار خواهد گرفت.

محمدی با تاکید بر تداوم چنین نشست‌هایی، خاطرنشان کرد: این جلسات باید به‌صورت مستمر برگزار شود تا بتوانیم از نظرات و تجربیات اعضای سازمان های مردم نهاد بهره ببریم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تصریح کرد: آماده‌ایم تا با همکاری تشکل‌ها، برنامه‌های عملیاتی برای رفع مشکلات اجتماعی و اقتصادی استان تدوین و اجرا کنیم. 

محمدی از همه تشکل‌ها خواست تا پیشنهادات و طرح‌های خود را به دبیرخانه کارگروه اجتماعی استان ارسال کنند تا در جلسات آتی مورد بررسی قرار گیرد.

تمام//



تاریخ انتشار : دیروز, 08:23



» اخبار مرتبط:

  • معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد:تعامل و همکاری دستگاه‌های تخصصی با سازمان‌های مردم نهاد بیشتر شود
  • سازمان های مردم نهاد پلی بین مسئولین و مردم هستند
  • تعامل و هماهنگی سازمان ها وتشکل های مردم نهاد با ستاد مدیریت بحران لازم است
  • بهره گیری از ظرفیت تشکل های مردم نهاددرکهگیلویه وبویراحمد مطلوب نیست
  • دستیار اجتماعی وزیر کشور: مردمی شدن بخش از امور دولت با قوت در دست اقدام و اجراست
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟