مشروح اخبار


» با حکم قضایی، شهرداران متخلف در استان کهگیلویه و بویراحمد بازداشت شدند



با توجه به انتشار اخباری در فضای مجازی استان مبنی بر دستگیری شهرداران حال و قبل در یکی از شهرستان‌های استان، دادستان مرکز استان، در مصاحبه‌ای با خبرنگار خبرگزاری میزان به جزئیات این خبر اشاره کرد.


به گزارش راک نیوز به نقل از مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان، سید وحید موسویان در این باره اظهار داشت: شهرداران فعلی و سابق شهر دوگنبدان و تعدادی از کارکنان شهرداری و اداره ی ثبت اسناد و املاک شهرستان گچساران به اتهامات مالی دستگیر و پس از تفهیم اتهام و صدور بازداشت موقت به زندان روانه شده اند.



مدعی العموم مرکز استان تصریح کرد: دستور دستگیری و تعقیب سایر افراد مرتبط اعم از کارکنان شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک و اعضای تعاونی های مسکن صادر و فرآیند قانونی در حال طی شدن است .



موسویان اذعان داشت: دستور نظارت و بررسی فرآیند عملکرد سایر شهرداران و شورای شهر شهرستان های تابعه صادر، و در صورت وقوع جرم به قید فوریت اقدام خواهد شد.



تاریخ انتشار : امروز, 09:42



» اخبار مرتبط:

  • موسویان دادستان مرکز استان خبرداد: ضارب وکیل دادگستری دستگیر، و روانه زندان شد.
  • دستگیری جاعل اسناد و مدارک در شهرستان کهگیلویه
  • بازداشت تعدادی از کارکنان و مدیران یک اداره در استان فارس
  • بازداشت تعدادی از کارکنان و مدیران یک اداره در استان فارس
  • ریس اداره ی ثبت اسناد و املاک شهرستان کهگیلویه خبر داد طی یک سال گذشته صورت گرفت صدور 5هزار جلد سند کاداستری در کهگیلویه
  • » اشتراک گزاری خبر

    • گمنام

    • امروز, 09:52
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    دادستان محترم عملکرد متخلف و متقلبانه دهیاران را چه کسی پاسخگو هست . لطفا در خصوص دهیاری رهمالی پیگیری فرمایید تعداد زیادی باهم در تخلفات دست به یکی شده اند و هیچ کس پاسخگو نیست و بی قانونی را در جامعه رواج داده اند
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟