مشروح اخبار


» شناسایی ۴۱ واحد نانوایی متخلف در کهگیلویه



رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۱ واحد متخلف در صنف نانوایی این شهرستان شناسایی شدند.


به گزارش راک نیوز،مصطفی قدیمی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۱ واحد متخلف در صنف نانوایی در کهگیلویه شناسایی شده که پرونده این واحدها برای رسیدگی و صدور حکم به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شده است.


وی مهمترین تخلفات این نانوایی‌ها را کم فروشی، عدم رعایت ساعت کار در روزهای تعطیل، عرضه خارج از شبکه سهمیه آرد نانوایی و عدم نصب تابلو را برشمرد.


رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه با بیان اینکه وزن قانونی تعیین شده برای نان رعایت نمی‌شود، ادامه داد: میزان استاندارد وزن چانه برای نان تافتون ۲۰۰ گرم و وزن قانونی تعیین شده برای نان لواش را ۱۸۰ گرم عنوان کرد.


به گفته قدیمی کم فروشی در واحدهای صنفی متخلف متغیر است.



تاریخ انتشار : امروز, 13:07



» اخبار مرتبط:

  • 2 واحد نانوایی متخلف در کهگیلویه پلمب شد
  • محکومیت واحد نانوایی سنگک به دلیل کم فروشی
  • رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه خبر دادمعرفی نانوایی‌های متخلف در کهگیلویه به تعزیرات حکومتی
  • بازدید های مستمر بازرسان از خبازی های شهرستان های کهگیلویه ،چرام و لنده ادامه دارد/قدیمی:بازدید از نانوایی ها با جدیت و مستمر دنبال می شود
  • وصول جریمه نانوایی عرضه کننده آرد خارج از شبکه در یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟