مشروح اخبار


» کلنگ‌زنی پتروشیمی چهاربیشه گچساران



استاندار کهگیلویه و بویراحمد از کلنگ‌زنی طرح پتروشیمی در چهاربیشه گچساران جمعه 19 اردیبهشت همزمان با میلاد حضرت امام رضا(ع) خبر داد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد از کلنگ‌زنی طرح پتروشیمی در چهاربیشه گچساران جمعه 19 اردیبهشت همزمان با میلاد حضرت امام رضا(ع) خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای سرمایه‌گذاری بر حمایت از طرح‌های اقتصادی تاکید کرد و گفت در راستای تحقق شعار سال پنج‌شنبه‌های سرمایه‌گذاری را در استان راه‌اندازی کردیم.

استاندار خاطرنشان کرد: پروژه‌های بزرگ اقتصادی و حائز اهمیتی در استان تعریف کردیم که در این جلسات با حضور دستگاه‌های اجرایی متولی، دستگاه‌های خدمات رسان و استعلامی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

استاندار با بیان اینکه، این طرح‌ها در محورهای مختلف زمین، آب، برق، گاز و مخابرات مورد بررسی قرار می‌گیرند، عنوان کرد: برخی از طرح‌ها تامین کننده خوراک مورد نیاز صنایع حوزه نفت یا پتروشیمی‌ها بوده که مجوز آنها باید اخذ شود.

رحمانی تصریح کرد: امروز پروژه‌های مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم از جمله این پروژه‌ها می‌توانیم به شهرک صنعتی اختصاصی پنل‌های خورشیدی اشاره کنیم که در خصوص استعلامات و واگذاری اراضی مشکلات و گره‌هایی وجود داشت که با دستگاه اجرایی طرح مسئله شد.

استاندار بیان کرد: طرح بزرگ دیگری تحت عنوان تولید شیشه در منطقه لیشتر گچساران از جمله طرح‌هایی بود که مباحث آن به لحاظ تامین برق و زمین مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد.

رحمانی از کلنگ‌زنی پتروشیمی در چهاربیشه گچساران خبر داد و گفت: برای تحقق شعار سال ۶۴ پروژه با اشتغالزایی ۱۴ هزار نفر تعریف شد.

به گفته وی، این طرح تحت عنوان سیتری پلاس است که مسائل مربوط به آن پیگیری و رفع شد ‌و فردا کلنگ‌زنی می‌شود.

رحمانی با بیان اینکه، هفته گذشته کلنگ پروژه خودروهای هیبریدی در سقاوه به زمین زده شد، گفت: کار این پروژه طبق روال عادی در حال انجام است.

استاندار با بیان اینکه، ظرفیت‌ پتروشیمی اتیلن گچساران یک میلیون تن است و تامین کننده خوراک برای پتروشیمی‌های دیگر بوده، عنوان کرد در پایین دست پلی اتیلن سنگینی را در آب ناران دهدشت با ظرفیت 200 هزار تن تعریف کرده ایم و خوراک آن از پتروشیمی گچساران تامین می‎شود.

رحمانی ادامه داد: واگذاری طرح پتروشیمی آب ناران، زمین، برق، آب وموضوعات مختلف آن مورد بررسی قرار گرفت و خوشبختانه در دستور کار و ادامه پیشرفت قرار دارد‌.

استاندار با بیان اینکه، قرار است در دشت خشو و بلیسک لیشتر طرحی اجرا شود، گفت: یک مینی پالایشگاه در شهرک صنعتی اجرا می‌شود که منابع طبیعی و‌ محیط زیست باید در این خصوص به ما کمک کنند.

استاندار با بیان اینکه، طرح دیگری تحت عنوان آهن اسفنجی قرار است در کتا کلنگ‌زنی شود، تصریح کرد: اولویت اصلی ما تامین زمین در مقیاس پنجاه هکتار است و کار در شرایط خوبی قرار گرفته است.

به گفته رحمانی، طرح دیگری تحت عنوان آهن ورق نبرد گرم در شهرک صنعتی سقاوه تعریف کرده‌ایم.

استاندار اظهار داشت در جلسات آینده با حضور مدیران و معاونین حوزه اقتصادی، فرمانداری‌‌های استان و مدیرانی که مسئولیت اخذ استعلامات در شهرستان‌ها را به عهده دارند جلسه شورای سرمایه‌گذاری برگزار تا فرآیند کار سرعت گیرد. 

تمام////


 



تاریخ انتشار : امروز, 12:11



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه وبویراحمد خبر داد:  کلنگ زنی پروژه کارخانه خودروی هیبریدی ۱۲ اردیبهشت
  • استاندار: تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۴ مورد تقاضای مهم سرمایه‌گذاری در استان به ثبت رسید
  • ۲ طرح بزرگ سرمایه گذاری در استان اجرا می شود
  • با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛ کلنگ ناحیه صنعتی کتا به زمین زده شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟