مشروح اخبار


» بررسی ۳۵ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی



معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۵ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی استان بررسی شد.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۵ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی استان بررسی شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، عیسی شهامت در نشست کارگروه امور زیربنایی اظهار داشت: طرح‌های بررسی و تصویب شده در حوزه‌های صنعت، کشاورزی  و گردشگری بودند.  

شهامت اظهار داشت به دلیل حساسیتی که به موضوع زمین وجود دارد به دستگاه‌های اجرایی اعلام کردیم که ماهانه دوبار این نشست برگزار و طرح‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری بررسی شود.

وی گفت از مجموع ۳۵ طرح، پنج مورد نهایی شد و به تسریع در فرایند اخذ استعلامات و پاسخگویی ادارات در جلسه تاکید شد.

معاون عمرانی تصریح کرد همه طرح‌ها از قبل کارشناسی شده و در این کارگروه مطرح می‌شود و سپس برای تصویب نهایی در شورای برنامه‌ریزی مورد بررسی قرار می گیرد.

 شهامت اظهار امیدواری کرد با رویکرد جدید در نشست‌های بعدی با دقت و سرعت بیشتری طرح‌ها را به نتیجه برسانیم



تاریخ انتشار : دیروز, 20:28



» اخبار مرتبط:

  • ۲۶ طرح تولیدی، گردشگری و مسکن در کارگروه زیربنایی بررسی شد
  • معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: طرح جامع شهرهای سی‌سخت و لنده بازنگری شد
  • مطالعه تعیین مکان برای تجمیع واحدهای شن و ماسه
  • کلیات طرح جامع گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مصوب شد
  • معا‌ون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:تصمیمات سریع برای گره گشایی پروژه های عمرانی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟