طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، کنترل بهداشتی شیر توسط دامپزشکی فقط تا تحویل به مراکز فرآوری انجام می گیرد.
به گزارش راک نیوز،اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت شیرخام استان با حضور نمایندگان استانداری ، صمت ، جهادکشاورزی ، دامپزشکی ، نظام دامپزشکی ، اتحادیه دامداران و کارخانجات تولیدی شیر در سالن جلسات دامپزشکی تشکیل گردید.
دکترچهارلنگ ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که ندامپزشکی ، وظیفه کنترل فرآوردههای خام دامی را به عهده دارد،گفت : کنترل از طریق صدور پروانه و به کارگیری مسئول فنی بهداشتی و بازرسی بهداشتی انجام میگیرد.
وی بیان داشت: طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، کنترل بهداشتی شیر توسط همکاران بنده فقط تا تحویل به مراکز فرآوری انجام می گیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان یادآور شد: طبق ضوابط ، عرضه و فروش شیرخام توسط لبنیاتیها ممنوع است و همه فرآوردههای لبنی که به مصرف کننده ها عرضه میشود باید پاستوریزه باشد و مطابق دستور العمل ها و قولنین، دامپزشکی هیچ وظیفه ای برای کنترل شیر در لبنیاتی ها ندارد.
دکترچهارلنگ همچنین گفت: این نشست مشترک با نهادهای ذیربط با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان، تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، تعین معیارهای بهداشتی شیر خام ، بر گزار و در این نشست راهکار های اجرایی جهت جلوگیری از ورود شیر های با کیفیت نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف اتخاذ گردیده است.
وی اظهار داشت :اخذ استعلام از حوزه دامپزشکی در صدور مجوزات صنفی ، برگزاری گشت های مشترک از واحدهای عرضه لبنیات ، آموزش و فرهنگ سازی ، عرضه شیرخام بصورت پاستوریزه و بسته بندی و … از مهمترین مصوبات این نشست .
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر