مشروح اخبار


» 3 خبر جدید از شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد



معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد از لایروبی حدود 14 کیلومتر از رودخانه، آبراهه و کانال های آبی این استان در سال 1403 خبر داد.


معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد از لایروبی حدود 14 کیلومتر از رودخانه، آبراهه و کانال های آبی این استان در سال 1403 خبر داد.


به گزارش راک نیوز،محسن ظهیرنژاد، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان با بیان این خبر، اظهار داشت: طول مسیر رودخانه های دائمی استان حدود 1400 کیلومتر است که با توجه به شرایط مختلف این مسیرها و بنا بر ضرورت‌ها و امکانات موجود، نسبت به لایروبی آنها اقدام می شود و با تامین اعتبارات بیشتر، طبیعتا میزان بیشتری از این مسیر و همچنین مسیل‌ها و آبراهه های فصلی را شامل خواهد شد.


***********************

اجرای تعمیرات شبکه های اصلی فاز اول طرح آبرسانی به اراضی امامزاده جعفر(ع) گچساران


رئیس اداره منابع آب گچساران در گفتگو با خبرنگاران از در حال اجرا بودن و اتمام تعمیرات خطوط اصلی GRP فاز اول طرح آبرسانی به اراضی دشت امامزاده جعفر(ع) گچساران در هفته جاری، خبر داد.



سید معصوم افضلی، رییس اداره منابع آب شهرستان گچساران، با بیان این خبر، اظهار داشت: هم اکنون دو دستگاه از الکترو پمپ های ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی به اراضی امامزاده جعفر(ع)، در مدار بهره برداری است و یکی دیگر از الکتروپمپ ها نیز توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در حال تعمیر و به زودی وارد مدار بهره برداری می شود و بزودی دو دستگاه الکتروپمپ دیگر نیز توسط این مجموعه تعمیر و در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت که امیدواریم بر این اساس دیگر مشکل خاصی در ماه‌های پیش رو برای تامین آب پایدار باغات و مزارع منطقه نداشته باشیم. افضلی، افزود: شکستگی ای که در چند نقطه از لوله های انتقال آب GRP طرح آبرسانی به اراضی امامزاده جعفر(ع) رخ داد و باعث وقفه ای در تامین آب به بخشی از باغات منطقه شده بود با همت و تلاش شبانه روزی همکاران اداره منابع آب و شرکت نفت آب و گاز گچساران، در حال تعمیر می باشد که انشالله در هفته جاری به اتمام خواهد رسید و خدمت رسانی به بهره برداران عزیز ادامه خواهد یافت. رییس اداره منابع آب شهرستان گچساران، افرود: با توجه به اینکه حدود 300 هکتار از باغات منطقه تحت پوشش این طرح می باشد، دغدغه و تلاش همیشگی ما و دیگر مسئولان، تامین به موقع آب مورد نیاز و رفع نگرانی های بهره برداران عزیز می باشد و لازم می دانم از همراهی و همکاری همه مردم و بهره برداران عزیز دشت امامزاده جعفر(ع) ،مسئول شبکه ،مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی در مسیر انجام وظایف این اداره و رفع مشکلات پیش آمده و احتمالی با ما داشته اند، قدردانی نماییم.


*************************

پلمپ 11 پمپاژ غیرمجاز در حاشیه رودخانه بشار محدوده شهرستان دنا


رئیس اداره منابع آب شهرستان دنا از جمع آوری، پلمپ و توقیف ۱۱ پمپاژ غیر مجاز و منصوبات آن از بستر و حریم رودخانه بشار در محدوده روستای سمرون این شهرستان، خبر داد.


یاور رحیمی زاده، رییس اداره منابع آب شهرستان دنا با بیان این خبر، اظهار داشت: در راستای حفاظت و صیانت از منابع آبی و عمل به قانون توزیع عادلانه آب و همچنین پیشگیری از برداشت غیر مجاز آب توسط بهره برداران متخلف، گروه گشت و نظارت بر منابع آب این اداره با شناسایی ۱۱ دستگاه پمپ غیر مجاز با لوله آبده به قطر متوسط چهار اینچ در حاشیه رودخانه بشار واقع در محدوده اراضی سمرون بخش پاتاوه شهرستان دنا، پس از طی مراحل قانونی و با اخذ دستور قضائی اقدام به جمع آوری و پلمپ آن ها نمود. وی، افزود: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب، نگهداری و استفاده از دستگاه های حفاری و برداشت آب بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت با آن برخورد می شود. رییس اداره منابع آب شهرستان دنا، ضمن هشدار به حفاران و بهره برداران غیر مجاز از منابع آب زیرزمینی و سطحی، خاطرنشان کرد: هر گونه حفر و بهره برداری از چاه های غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه ها بدون مجوز و داشتن حق آبه، جرم محسوب شده و اداره منابع آب این شهرستان با همکاری دستگاه قضایی با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیرزمینی برخور قاطع خواهد داشت.



تاریخ انتشار : امروز, 09:25



» اخبار مرتبط:

  • 3 خبر جدید از شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۵۰میلیارد ریال برای ایستگاه پمپاژ آب دشت امامزاده جعفر گچساران هزینه شد
  • آبرسانی به زمین‌های خان‌احمد باشت سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • تزریق سه و نیم میلیون متر مکعب آب به سفره‌های زیرزمینی دشت امامزاده جعفر
  • نشست مشترک معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد و رئیس اداره امور آب گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟