معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از حضور و بازدید ارزیابان دفتر امور مراتع این سازمان از اکیپ های جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر در استان خبر داد.
به گزارش راک نیوز،معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از حضور و بازدید ارزیابان دفتر امور مراتع این سازمان از اکیپ های جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر در استان خبر داد.
محمد دانایی گفت: با حضور کارشناسان ارزیاب دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی کشور وضعیت اکیپ های جلوگیری از کوچ زود هنگام عشایر در گلوگاه های شهرستان های استان بررسی شد.
معاون فنی منابع طبیعی استان با اعلام اینکه تعداد ۹ اکیپ ثابت و ۱۰ اکیپ سیار کنترل کوچ بهاره را در سطح استان انجام می دهند اعلام کرد: بنا بر تصمیم کارگروه مدیریت کوچ استان، ورود عشایر به مراتع ییلاقی استان تا پنجم اردیبهشت ممنوع است.
دانایی افزود از عشایر زحمتکش درخواست میکنیم جهت پیشگیری از ایجاد خسارت در مراتع (اعم از تخریب خاک و پوشش گیاهی، ایجاد فرسایش و…) تا پنجم اردیبهشت اقدام به کوچ ننمایند.
وی تصریح کرد: مساحت مراتع استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۵۲۰ هزار هکتار بوده که تعداد ۲۱۰۰ گونه گیاهی دارد و یکی از عوامل اصلی تخریب مراتع (تضعیف پوشش گیاهی و فرسایش خاک) کوچ زود رس و ورود پیش از موعد دام به عرصه هاست.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر