طی حکمی از طرف دکتر شده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، اعظم هاشمی خواه به عنوان سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه منصوب شد.
طی حکمی از طرف دکتر شده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، اعظم هاشمی خواه به عنوان سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه منصوب شد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ در متن این حکم آمده است:
سرکار خانم اعظم هاشمی خواه
کارشناس محترم امور متخصصین و پیگیری مصوبات صورتجلسه های تخصصی معاونت درمان
با سلام و احترام؛
نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان" سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان" معرفی می شوید. امید است با یاری خداوند متعال و با همکاری مدیران و پرستاران نسبت به امور محوله در راستای تحقق برنامه ها و اهداف دانشگاه در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه و تحت نظارت مستقیم اینجانب اقدام نمایید.
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر سیده رقیه پناهی
سرپرست دانشگاه علومپزشکی کهگیلویه و بویراحمد
همچنین گفتنی است؛ دکتر پناهی از زحمات و خدمات کمال الدین بهروز جمشید نژاد؛ مدیر پرستاری سابق دانشگاه قدردانی نمود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر