مشروح اخبار


» مراسم باشکوه روز ترویج فرهنگ پهلوانی در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد



با حضور نماینده معظم ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و مسولان استانی و شهرستانی،مراسم باشکوه روز ترویج فرهنگ پهلوانی در مرکز استان برگزار شد.


با حضور نماینده معظم ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و مسولان استانی و شهرستانی،مراسم باشکوه روز ترویج فرهنگ پهلوانی در مرکز استان برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،رئیس هیات پهلوانی و ورزش زورخانه ایی استان گفت: در این همایش از ۲۲ نفر از از قهرمانان و پیشکسوتان پهلوانی و مربیان رشته زورخانه ایی و کسانیکه در حوزه خیران و فرهنگ پهلوانی فعالیت داشتند تجلیل شد.

محسن رحیمی با بیان اینکه افرادی که مورد تجلیل قرار گرفتند ۱۰ سال در رشته پهلوانی و زورخانه ایی فعالت دارند، افزود: از میان تجلیل شدگان ۷ نفر دارای مقام تیمی و انفرادی در ورزش زورخانه ایی است و یک نفر هم در رشته کشتی پهلوانی فعالیت دارد.

رحیمی اضافه کرد: در این مراسم تندیس و شال مخصوص پهلوانی بعنوان پهلوان نمونه بصورت افتخاری به نماینده ولی فقیه در استان اهدا شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان هم در این آئین گفت: بنا داریم فرهنگ پهلوانی که مختص رشته زورخانه‌ای است به تمام رشته‌های ورزشی تعمیم دهیم.

عین الله دهقان با بیان اینکه رشته ورزشی زورخانه‌ای باید به همه رشته‌های ورزشی تعمیم داده شود، افزود: این رشته باستانی در همه شهرستان‌های استان بجز یک شهرستان فعال است.

دهقان با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵ گود زورخانه وجود دارد اضافه کرد: بنا داریم در شهرستان‌های بدون گود، زورخانه احداث کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج هم در حاشیه این مراسم گفت: ورزش پهلوانی و زورخانه در کشور یک ورزش با سابقه‌ای است و بیانگر آشنا بودن مردم ایران زمین با ورزش است.

آیت الله حسینی با بیان اینکه فرهنگ پهلوانی و زورخانه‌ای همراه با آموزه‌های اخلاقی است افزود: در این رشته ورزشی علاوه بر آمادگی جسمانی، روح روان ورزشکاران با آموزه‌های دینی و اخلاقی پرورش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این رشته ورزشی افراد دارای روحیه پهلوانی به پناهگاه امنی برای مردم تبدیل می‌شوند اضافه کرد: ورزشکار پرورش یافته در رشته پهلوانی با غیرت از سرزمینش دفاع می‌کند.

مسئول بسیج ورزشکاران سپاه فتح استان نیز گفت: در هفته پهلوانی برنامه‌های ورزشی زیادی با مشارکت بسیجیان ورزشکار استان برگزار شد.

دانش با بیان اینکه بیش از ۸ هزار نفر ورزشکار در رشته‌های مختلف ورزشی در استان عضو بسیج ورزشکاران هستند افزود: در همه شهرستان‌های استان دفتر‌های بسیج ورزشکاران فعال است.



تاریخ انتشار : 28 فروردین 1404, 06:34



» اخبار مرتبط:

  • جشنواره تجلیل از پیشکسوتان ورزش پهلوانی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • دیدار با نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد بمناسبت گرامیداشت هفته ی ترویج فرهنگ پهلوانی
  • نشست خبری سرپرست هیات ورزش های زورخانه ای وپهلوانی کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته ی فرهنگ پهلوانی برگزار شد
  • با حضور مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد جلسه هماهنگی و تدوین برنامه های هفته ی فرهنگ پهلوانی برگزار شد
  • برنامه ورزش صبحگاهی بمناسبت گرامیداشت هفته ی ترویج فرهنگ پهلوانی برگزار شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟