مشروح اخبار


» نشست مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان با مدیرعامل بانک توسعه تعاون استان



نشست مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان با مدیرعامل بانک توسعه تعاون استان برگزار شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط‌عمومی ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی در نشست دو جانبه با مدیر عامل بانک از تلاش‌ها و همکاری های همه جانبه بانک توسعه تعاون در رابطه با دستیابی به اهداف مشترک تقدیر کرد.



مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی از مساعدت و همراهی بانک در انجام امورات بانکی به جهت خدمت رسانی به جامعه هدف به ویژه کارکنان اداره کل تعاون کارورفاه تشکر کرد و اظهار داشت: با عنایت به ارتباط موثر میان اداره و بانک از مجموعه پر تلاش بانک انتظار داریم در خصوص ارائه تسهیلات در کمترین زمان ممکن ودر قالب تفاهمنامه نهایت همکاری را داشته باشند. 


در ادامه مهدی منتظری مدیرعامل بانک توسعه تعاون افزود: بانک توسعه تعاون همواره حامی و پشتیبان حوزه کار ، تولید و تعاون بوده ودر مسیر حمایت اجتماعی و مالی از این قشر کوتاهی نخواهد کرد.


در نهایت جلسه قرعه‌کشی و معرفی همکاران برنده طی جلسه ای با حضور مدیرکل، معاون توسعه و منابع فردا سه‌شنبه در محل نماز خانه اداره کل برگزار و افراد برنده به بانک معرفی خواهد شد.


ضمنا این تفاهمنامه در راستای پیگیری های مستمر به جهت کمک به رفاه و معیشت همکاران منعقد شده است.



تاریخ انتشار : 25 فروردین 1404, 18:08



» اخبار مرتبط:

  • دیدار مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان با مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • دیدار رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات با مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک توسعه تعاون حامی جشنواره ملی برف دنا 
  • افتخار آفرینی 3 مدیر کهگیلویه و بویراحمدی در همایش سراسری روسای شعب و مدیران ستادی بانک توسعه تعاون کشور
  • مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟