مشروح اخبار


» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح عنوان کرد: شهدا و ایثارگران سرمایه های معنوی کشور هستند



مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به رشادت های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شهدا و ایثارگران و آزادگان از سرمایه های معنوی کشور هستند و باید آنها را گرامی بداریم.


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به رشادت های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شهدا و ایثارگران و آزادگان از سرمایه های معنوی کشور هستند و باید آنها را گرامی بداریم.


به گزارش راک نیوز، سرتیپ پاسدار عوض شهابی فر از فرماندگان لایق سپاه در استان و همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی صبح امروز با حجت الاسلام حسین درخشی مسئول جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد دیدار و انتصاب ایشان در این مسئولیت را تبریک گفتند.


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار از خدمات و تلاش های سردار شهابی فر در سپاه و مبارزه با گروه های تروریستی تکفیری تقدیر کرد و گفت: امنیت، آرامش و اقتدار کشور مرهون شهدا، جانبازان و آزادگانی است که برای دفاع از وطن جان خود را در طبق اخلاص نهادند و در برابر دشمن تا بن دندان مسلح مقاومت کردند و پیروز شدند.


حجت الاسلام درخشی در ادامه افزود: در خط ولایت بودن، عزت و آبرویی است که خداوند به شهدا و جانبازان و آزادگان عطا کرده است. 


سردار شهابی فر نیز در این دیدار گفت: به طور یقین هر کس از ولایت و رهبری فاصله بگیرد در بی آبرویی های دنیایی گرفتار می شود و عاقبت بخیر نخواهد شد.



تاریخ انتشار : 26 اسفند 1403, 11:21



» اخبار مرتبط:

  • مسئول جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد
  • سبحانی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه سپاه لنده شد
  • پیام تسلیت سپاه فتح در پی درگذشت یکی از یادگاران دفاع مقدس استان
  • انتصاب یک کهگیلویه و بویراحمدی در سازمان بسیج مستضعفین کشور
  • نماینده ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد/سوابق
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟