مشروح اخبار


» وصول مبلغ ۶۱۹ میلیارد تومانی فرار مالیاتی، از صنف طلا و جواهر در یاسوج



سید عیسی حسنی در این خصوص اظهار داشت: یکی از وظایفی که در سال جاری به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان محول شده شناسایی کانون‌های فرار مالیاتی و بحث پولشویی است.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد از وصول این مبلغ خبر داد.


امنیت اقتصادی در واقع خط قرمز دستگاه قضایی است


 به گزارش راک نیوز به نقل از مدیریت روابط عمومی و رسانه دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان، سید عیسی حسنی در این خصوص اظهار داشت: یکی از وظایفی که در سال جاری به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان محول شده شناسایی کانون‌های فرار مالیاتی و بحث پولشویی است.


 حسنی گفت: با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی و سازمان امور مالیاتی استان و اصناف صنف طلا فروشان، بیشترین فرار مالیاتی در این حوزه بوده که معاملات غیر شفاف و زیرزمینی داشتند.


 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ابراز کرد: در ین صنف قبلاً ۱۷ فقره پرونده به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان تخلف گردش مالی داشتند و در مرحله دوم نیز، ۱۷ فقره پرونده دیگر به ارزش ۳۱۹ میلیارد تومان تخلف گردش مالی کشف شده است.


 وی افزود: برای این تخلفات مالیاتی پرونده تشکیل و به دادستان مرکز استان ارجاع و در دادسرای مرکز استان پرونده قضایی برای آنها تشکیل می‌شود و با این تخلفات برخورد و امنیت در حوزه صرف طلا جواهر و زینتی برقرار خواهد شد.


 معاون قضایی دادگستری استان به سایر صنوف نیز هشدار داد و تصریح کرد: در سایر اصناف که کسانی که فعالیت غیر شفاف در حوزه‌های مالی و اقتصادی دارند، به سراغ آنها نیز خواهیم رفت و لازم است این اصناف هرچه سریع‌تر نسبت به شفاف سازی فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.


 سید عیسی حسنی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۳۴ فقره پرونده دیگر در صنف طلا و جواهر به ارزش مالی ۶۱۹ میلیارد تومان آماده است است.


 وی به تخلفات این افراد اشاره کرد و گفت: این افراد با انجام فعالیت‌های زیرزمینی نقل و انتقال پول و طلاهای دست دوم و خرید و فروش آنها و طلای ذوب شده اقدام می نمودند که صرف نظر از اینکه، امنیتی از لحاظ درصد و ارزش و عیار ندارند، عیار آنها به راحتی دستکاری، به راحتی ذوب شده و فاکتور ندارند و این مقوله‌های انتظامی این طلاها می‌باشد.


 حسنی افزود: ولی حداقل موضوع آن، فرار مالیاتی محسوب می‌شود و جرم است که قطعاً برای این افراد پرونده تشکیل می‌شود.


وی ابراز داشت: توصیه‌مان این است اگرچه برخی این توصیه‌ها را جدی نمی‌گیرند، امنیت اقتصادی در واقع خط قرمز دستگاه قضایی است.


 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با اظهار این که، این موضوع کماکان ادامه خواهد داشت، از دادستان مرکز استان، مدیرکل امور مالیاتی استان، پلیس امنیت اقتصادی اتحادیه اصناف و مدیران عامل بانک‌های استان که تمام حساب‌های این افراد را بررسی کردند و همکاران خود در معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تشکر کرد.


 وی در پایان گفت: سایر اخبار فرارهای مالیاتی را بعد از نوروز ۱۴۰۴ اعلام خواهیم کرد.



تاریخ انتشار : 15 اسفند 1403, 11:51



» اخبار مرتبط:

  • کهگیلویه و بویراحمد؛ ممنوع شدن فروش طلا در فضای مجازی/ هشدار به خریداران
  • تشکیل کارگروه ویژه فرارمالیاتی در کهگیلویه وبویراحمد
  • دیدار مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد با رئیس دادگستری دادگستری استان
  • تقدیررئیس کل دادگستری از مدیرکل امور مالیاتی کهگیلوبه وبویراحمد
  • واحدیابی و جلوگیری فرار مالیاتی اولویت اداره کل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟