با حضور فرماندار لنده نظارت بر اجرای طرح های در دست ساخت بخش مرکزی لنده بررسی شد.
به گزارش راک نیوز،فرماندار لنده در حاشیه این بازدید گفت: بیش از ۲۰ کیلومتر را روستایی با هزینه 600 میلیارد ریال در حال بهسازی، زیر سازی و آسفالت است.
محمد تقوی افزود: جاده های برخی از روستاها در حال بازگشایی است و باید تلاش شود پیش از بارندگیها زیر سازی و آسفالت آنها انجام شود.
وی ادامه داد: روستاهای دلیک، چلی، لارب، دره بنگ ونرگسی هم در بخش مرکزی مشکلاتی دارند که در حوزه راهداری با سرعت کار زیر سازی آنها انجام می شود.
رئیس اداره راهداری شهرستان لنده از بهره برداری از جاده روستای کتج به روستاهای گرک، دول آبزا، دم تنگ چاهن و پاتاوه به طول ۱۰ کیلومتر خبر داد و گفت: این طرح به صورت کامل بازگشایی، زیر سازی و ابنیه این محورها انجام شد.
آبروزن افزود: کار زیر سازی و ابنیه و پل جاده برمل توسط بنیاد علوی انجام شد و اداره راهداری شهرستان لنده کار آسفالت این محور را تا هفته آینده انجام می دهد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر