مشروح اخبار


» بازدید یک روزه مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد از راههای روستایی و فرعی بخش سرفاریاب شهرستان چرام



این بازدید از راههای روستایی سرفاریاب شهرستان چرام به همراه مسئول اعتبارات حوزه حمل و نقل استان، فرماندار چرام، بخشدار سرفاریاب، معاون فنی و راه های روستایی، رئیس راهداری شهرستان چرام و مسئول بودجه اداره کل صورت پذیرفت.


این بازدید از راههای روستایی سرفاریاب شهرستان چرام به همراه مسئول اعتبارات حوزه حمل و نقل استان، فرماندار چرام، بخشدار سرفاریاب، معاون فنی و راه های روستایی، رئیس راهداری شهرستان چرام و مسئول بودجه اداره کل صورت پذیرفت.



به گزارش راک نیوز،حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: محورهای در دست احداث و نگهداری این راهها مستلزم تزریق اعتبارات مکفی است که در این راستا خواستار تزریق اعتبار از طریق شورای برنامه‌ریزی شهرستان چرام هستیم.



 پیمانجو از پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی ۳/۶ کیلومتری دمه میانتنگان با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان، پروژه بهسازی و ساخت ابنیه فنی و پل های در دست اجرای تاوه سفید به طول ۴ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان، پروژه بهسازی و آسفالت شیخ هابیل امام زاده یحیی به طول ۳ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان به همراه معبر گلزار‌مطهر شهدا این روستا به طول ۳۰۰ متر، پروژه بیدک به طول ۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد که پیمانکار در حال عملیات خاکبرداری بود، پروژه رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح ابنیه فنی در تنگ پیرزال در محور چرام سرفاریاب با مبلغی بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان و همچنین نقطه حادثه خیز تقاطع طولیان تا تقاطع روستای ضرغام آباد و نقطه حادثه خیز بعد از تقاطع ضرغام آباد تا ورودی روستای کلایه به طول یک کیلومتر و تعریض یک دهانه پل بازدید کرد.


 وی با عنایت به اینکه پیمانکاران خوبی در این بخش وجود دارد افزود: هنوز به غیر از پروژه دمه میانتنگان هیچ گونه پرداختی در پروژه ها وجود نداشته است ولی روند اجرایی تاکنون مطلوب بوده است.


 فرماندار چرام که در این پروژه ها مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان را همراهی می‌کرد گفت: بخشی از راههای روستایی در بخش سرفاریاب نیازمند لکه گیری و روکش آسفالت است و خواستار روکش آسفالت در این بازدید شد.


 توفیقیان در این بازدید ضمن تشکر از خدمات راهدارای و حمل و نقل جاده ای استان خواستار روکش راه امام زاده محمود (ع) به طول ۴ کیلومتر شد و افزود: به علت حضور و تردد سالانه زوار این امام زاده و فضای گردشگری روستای هم جوار امام زاده خواستار بهسازی و روکش آسفالت در این معبر شد.


تصاویر تکمیلی:


 



تاریخ انتشار : 13 آذر 1403, 06:16



» اخبار مرتبط:

  • بازدید رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چرام از پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی دلی یاسیر سرفاریاب/پالار:این پروژه با اعتباری بیش از 95 میلیارد ریال و با پیشرفت 30 درصدی در حال اجراست/ تصاویر
  • پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز کهگیلویه در دستور کار راهداری/3 پروژه با اعتبار 600 میلیارد ریال در این شهرستان در حال اجراست
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد؛ اجرای عملیات پروژه بهسازی، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور قلعه رئیسی به دهدشت
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی دره سور در شهرستان کهگیلویه
  • رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چرام خبر داد:آغاز عملیات اجرایی بهسازی و آسفالت تاوه سفید/تصاویر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟