مشروح اخبار


» معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داد: آزادی و رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از عرصه های جنگلی منابع طبیعی از دست سود جویان



حامد رهبر از عرصه‌های منابع طبیعی در مناطق پارک جنگلی، تپه ی نورالشهداء، انتهای خیابان‌های ارم منتهی به پارک جنگلی و میدان کوهنورد شهر یاسوج بازدید نمود.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان، حامد رهبر از عرصه‌های منابع طبیعی در مناطق پارک جنگلی، تپه ی نورالشهداء، انتهای خیابان‌های ارم منتهی به پارک جنگلی و میدان کوهنورد شهر یاسوج بازدید نمود.



 در این بازدید که رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد نیز حضور داشت معاون حقوق عامه ی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بر نظارت و پایش بیشتر و مداوم عرصه های جنگلی در مرکز استان توسط اداره ی منابع طبیعی تأکید کرد.



رهبر معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در حاشیه ی این بازدید در مصاحبه ای با خبرنگار خبرگزاری میزان در استان اظهار داشت: باتوجه به تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان مرکز استان، مبنی بر پیشگیری از تصرف اراضی ملی، برنامه های مستمری در جهت پیشگیری و برخورد با تصرفات اراضی ملی، درحال پیگیری است.


معاون حقوق عامه دادستان مرکز استان افزود: در راستای شناسایی و برخورد قاطع با متصرفین اراضی ملی یا تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی و باغی، برخورد قانونی و قضایی لازم با متصرفین و متعارضین معمول و مطابق قوانین جاری کشور اقدام خواهد شد.



رهبر عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۶ هکتار از عرصه های جنگلی و اراضی از تصرف سودجویان خارج شده است.


وی گفت: ۶۲ هکتار از این رفع تصرفات، به موجب اجرای احکام قضایی و ۵۴ هکتار نیز در اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع بوده است.



تاریخ انتشار : 12 آذر 1403, 12:00



» اخبار مرتبط:

  • آزاد سازی بیش از 3 هزار مترمربع از اراضی آبشار یاسوج از دست سود جویان+تصاویر
  • قلع و قمع درخت و رفع تصرف از اراضی ملی، در یاسوج
  • رفع تصرف بیش از یک هزار و ۱۳۰ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد/ ۱۱۶ هکتار از حریم رودخانه‌ها آزادسازی شد
  • معاون حقوق عامه و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داد: آزادسازی، تخریب و قلع و قمع در 20 هزار مترمربع در ارتفاعات دنا
  • دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبرداد: ورود مدعی العموم به اراضی پتروشیمی سقاوه
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟