مشروح اخبار


» جلسه علنی شورای اسلامی شهر سرفاریاب برگزار شد: هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر سرفاریاب انتخاب شدند / باوند رئیس شد



جلسه علنی شورای اسلامی شهر سرفاریاب با موضوع انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر، امروز یک شنبه ۱۴مردادماه با حضور کلیه اعضای اصلی شورای شهر (۵ نفر) در محل دفتر شورای اسلامی شهر واقع در ساختمان شهرداری برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،جلسه علنی شورای اسلامی شهر سرفاریاب با موضوع انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر، امروز یک شنبه ۱۴مردادماه با حضور کلیه اعضای اصلی شورای شهر (۵ نفر) در محل دفتر شورای اسلامی شهر واقع در ساختمان شهرداری برگزار شد.

به گزارش کبنا، در این جلسه پس از برگزاری انتخابات به صورت رأی‌گیری، هیأت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر سرفاریاب برای چهارمین سال فعالیت انتخاب شدند.

در این جلسه «کیان باوند» با ۳رأی موافق به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر سرفاریاب انتخاب شد.

«سیدپیروز معصومی» با ۳ رأی موافق نایب رئیس، «هدایت الله خشنودی» با ۳ رأی موافق خزانه دار و «محمدحسن دهپازر و یدالله دانشی» هر دو بعنوان منشی شورا انتخاب شدند.

در پایان نیز از خدمات یک ساله سید پیروز معصومی، رئیس سابق شورای شهر سرفاریاب قدردانی شد.

کیان باوندرئیس شورای سرفاریاب در این جلسه با تشکر از اعضای شورا و تسلیت ایام محرم گفت: بحمدالله در سایه وحدت و همدلی کار‌های عمرانی و فرهنگی بسیار خوبی در این شهر انجام گرفته است.

رئیس شورای اسلامی سرفاریاب عنوان کرد: شورا‌ها بعنوان مردمی‌ترین نهادی که از بطن مردم برخواسته است نمی‌تواند اجازه دهد جز ماهیت خدمات‌رسانی به مردم هدف دیگری برای آن تعریف شود.

باوند همچنین ادامه داد: تکیه بر شورا نه تنها از زاویه نمایش مردم سالاری بلکه از زاویه عمل به فرامین و دستورات دینی نیز حائز اهمیت است؛ چرا که تکیه بر شور و مشورت در کلام خدا نیز مورد تأکید است.

کیان باوند گفت: برای خدمت دهی بیشتر و حق مردم سرفاریاب جلسات استانی، شهرستانی برگزار می‌شود

رئیس شورای اسلامی سرفاریاب اظهار کرد: اعضای شورا در جلسات شورا با دست پر حضور پیدا کنند و از جلسات روزه مرگی دوری کنند

وی با بیان اینکه تعامل و همکاری شورا و شهرداری سرفاریاب در پیگیری مسائل و مشکلات شهر قابل تقدیر است، اضافه کرد: اعضای شورای اسلامی شهر سرفاریاب و شهردار، تعامل خوبی را در این دوره داشته که‌امیدواریم این همکاری‌ها تداوم داشته باشد.

وی افزود: مهم‌ترین مسأله رضایت شهروندان در امور شهر و رسیدگی به مشکلات شهر است که موضوعات مختلف را با قدرت پیگیری خواهیم کرد زیرا در مقام جایگاه شورا می‌کوشیم تا وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم.

باوند گفت: پیگیر‌ها و تلاش‌های سید پیروز معصومی ستودنی است و از زحمات یک ساله‌ وی تشکر دارم.



تاریخ انتشار : 14 مرداد 1403, 20:32



» اخبار مرتبط:

  • ترکیب جدید شورای شهر از قلعه رئیسی تا گچساران
  • هیات رئیسه شورای شهر قلعه رئیسی انتخاب شد
  • رئیس جدید شورای شهر بهبهان انتخاب شد
  • اعضای جدید هیئت رئیسه شورای شهر لیکک مشخص شدند+اسامی
  • اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر سوق مشخص شدند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟