مشروح اخبار


» آغاز عملیات روکش آسفالت راه ارتباطی قلات-لیکک



فرماندار شهرستان بهمئی هدف از اجرای نهضت آسفالت جاده‌های روستایی این شهرستان را پاسخ به مطالبات چندین ساله مردم و بهره‌مندی اهالی روستاهای این حوزه از دسترسی مطلوب جهت تردد عنوان کرد.


به گزارش راک نیوز،علی محمدی فرماندار شهرستان بهمئی در طی بازدید از پروژه  نهضت آسفالت جاده‌های روستایی بهمئی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح زاگرس اظهار کرد: مسیر  روستای قلات به لیکک یکی از مسیرهای منتهی به خوزستان می‌باشد که از روستاهای قلات، کندیده، کل‌جمشید و پاگچی عبور می‌کند و به شهر تشان در استان خوزستان متصل می‌شود.



علی محمدی هدف از اجرای این پروژه را پاسخ به مطالبات چندین ساله مردم و بهره‌مندی اهالی روستاهای آن حوزه از دسترسی مطلوب جهت تردد عنوان کرد.



همچنین مجید کهزادی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اهمیت بهسازی و روکش آسفالت جاده‌های روستایی اظهار کرد: یکی از خدمات برجسته راهداری، بهسازی مسیرهای روستایی است که نقش مهمی در ایجاد رضایتمندی هموطنان به همراه دارد.



کهزادی از اجرای روکش آسفالت مسیر روستای قلات به لیکک خبر داد و گفت: این روکش آسفالت به طول ۵ کیلومتر مربع اجرایی شده و وضعیت این مسیر تا روستای پاگچی بهبود می یابد.



رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: این پروژه با هزینه‌ای بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اجرایی شده است.


کهزادی در پایان خاطر نشان کرد: نهضت آسفالت مسیرهای روستایی با حمایت و همکاری فرماندار شهرستان آغاز شده و قصد داریم تا پایان طرح اکثر جاده‌های روستا را بهسازی کنیم.



تاریخ انتشار : 11 خرداد 1403, 01:12



» اخبار مرتبط:

  • روکش آسفالت جاده قبر قیصر بهمئی به طول 3 کیلومتر با اعتبار 50 میلیارد ریال
  • بازدید فرماندار کهگیلویه از پروژه روکش آسفالت راه روستایی راک
  • آغاز عملیات روکش آسفالت جاده یاسوج_بابامیدان
  • رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بهمئی خبر داد: آغاز عملیات روکش آسفالت لیکک -ماغر/تصاویر
  • سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: راه ارتباطی ۱۵۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد آسفالت شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟