» استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاسخ داد؛ بکارگیری نیرو در پتروشیمی گچساران به کجا رسید
استاندار کهگیلویه و بویراحمد درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص بکارگیری نیرو در پتروشیمی گچساران اظهار کرد: مصوب شد که در جذب نیروی انسانی ۷۰ درصد سهم بومی شهرستان و منطقه محل استقرار واحد صنعتی و ۳۰ درصد بقیه به طور مساوی به بومی دو حوزه دیگر استان باشد.
سیدعلی احمدزاده در گفتگو با راک نیوز بیان کرد: در خصوص جذب نیروی انسانی در کارگاه ها و مراکز بزرگ مقیاس صنعتی این استان از جمله پتروشیمی دهدشت، پتروشیمی گچساران و میدان گازی مختار عنوان کرد که به منظور ایجاد وحدت رویه، تقویت انسجام اجتماعی در استان و بهره گیری حداکثری از ظرفیت نیروهای انسانی دستورالعمل به کارگیری نیروی در مراکز تولیدی-صنعتی بزرگ مقیاس در شوراهای قانونی بالادستی استان مصوب و ابلاغ شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: شهرستان های گچساران و باشت یک منطقه، کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده یک منطقه و بویراحمد، دنا و مارگون یک منطقه بومی تعریف شده اند.
احمدزاده خاطرنشان کرد: طبق تصمیم اتخاذ شده، پتروشیمی گچساران نیز باید ۷۰ درصد نیروهای خود را از گچساران و باشت و ۳۰ درصد مابقی را از بقیه شهرستانهای استان به کار گیرد.
احمدزاده در خصوص برخی شایعات در خصوص به کارگیری نیروهای پتروشیمی گچساران بیان کرد: در پتروشیمی گچساران نیز مانند دیگر صنایع بزرگ مقیاس استان طبق تصمیم اعلام شده عمل خواهد شد.
وی افزود: طبق آخرین توافق با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس سایت ثبت نام پتروشیمی گچساران به زودی مجدداً باز شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بازگشایی مجدد این سایت به مدت یک هفته انجام خواهد شد و متقاضیان شرکت در آزمون پتروشیمی گچساران می توانند به آن مراجعه کرده و مراحل ثبت نام خود را طی کنند.
احمدزاده با بیان اینکه طبق توافقات صورت گرفته سابقه کار و بیمه برای ثبت نام در آزمون پتروشیمی گچساران لازم نیست، اضافه کرد: هر بومی استان کهگیلویه و بویراحمد طبق سهمیه عنوان شده میتواند در این آزمون شرکت کند.
وی افزود: این افراد بر اساس سهمیهای که اعلام شده با هم رقابت خواهند کرد.
احمدزاده تصریح کرد: در جذب نیروی انسانی ۷۰ درصد سهم بومی شهرستان و منطقه محل استقرار واحد صنعتی و ۳۰ درصد بقیه به طور مساوی به بومی دو حوزه دیگر استان در شورای تامین استان مصوب گردیده و صنایع موظف به رعایت این قانون اعلام شده هستند.
تاریخ انتشار :
4 آذر 1402, 04:05
» اخبار مرتبط:
خبر خوب از راه رسید؛ شرایط استخدام پتروشیمی گچساران تغییر کردوعدهای که عملی شد؛ بومیگزینی اولویت استخدام شرکت پتروشیمی گچسارانپاسخ استاندار به نگرانی مردم روستای طولیان کهگیلویه/ نیروهای بومی اولویت جذب در پتروشیمیهای دهدشتاستاندار کهگیلویه و بویراحمد : پتروشیمی دوم شهر دهدشت مصوب شدگاز اتان به صورت آزمایشی وارد پتروشیمی گچساران شد
» اشتراک گزاری خبر