مشروح اخبار


» 2 خبر انتخاباتی در استان کهگیلویه و بویراحمد



رئیس ستاد انتخابات کهگیلویه وبویراحمد گفت: برخی نامزدهای انتخاباتی حرف‌هایی که براساس حدس و گمان است مطرح نکنند که باعث تصورات غیرواقعی و بی اعتمادی مردم شود.
 

توصیه رئیس ستادانتخابات کهگیلویه وبویراحمدبه نامزدها؛ باعث بی اعتمادی نشوید

رئیس ستاد انتخابات کهگیلویه وبویراحمد گفت: برخی نامزدهای انتخاباتی حرف‌هایی که براساس حدس و گمان است مطرح نکنند که باعث تصورات غیرواقعی و بی اعتمادی مردم شود.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد؛ سیدجواد هاشمی مهر جمعه شب در گفت و گو با خبرنگاران ، به برخی انتقادهای طرح شده از سوی برخی کاندیداها در فضای مجازی، پاسخ داد.
معاون سیاسی امینتی و اجتماعی استانداری گفت: هیئت‌های اجرایی ادوار گذشته را با هیئت اجرایی این دوره مقایسه کنید، تلاش ما بر این بوده که عدالت و انصاف رعایت شود و انتظار است که کاندیداها حرفی نزنند که توهم برای خودشان و بی اعتمادی برای مردم ایجاد کنند و مردم قطعا توانمندی‌ها، برنامه‌ها و سوابق مدیریتی کاندیداها را مدنظر داشته و ملاک قرار می دهند.  
بعد از پایان یافتن زمان انتخاب هیئت اجرایی انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد، برخی از کاندیداها در شهرستان‌های استان با پیام‌هایی در فضای مجازی نسبت به انتخاب هیئت اجرایی انتقاد داشتند، این تصور ایجاد شده که در انتخاب هیئت اجرایی حساسیت‌های لازم درنظر گرفته نشده است، در همین خصوص رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به این شبهات پاسخ داد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت با توجه به اینکه دوره دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را در پیش داریم، سه مرحله را در این انتخابات پشت سر گذاشتیم. مرحله اول استعفای مدیرانی بود که قصد کاندیداتوری در انتخابات را داشتند، مرحله دوم پیش ثبت نام انتخابات بود که برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی این موضوع را در دستور کار داشتیم، مرحله صحت سنجی مدارک استعلام شش‌گانه انجام گرفت و نتیجه آن از طریق پیامک به متقاضیان اعلام شد.
رئیس ستاد انتخابات کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: مرحله سوم بحث انتخاب معتمدین هیئت‌های اجرایی است که متولیان برگزاری انتخابات هستند و به عنوان همکاران فرمانداران و بخشداران در حوزه‌های انتخابیه محسوب می شوند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تصریح کرد: ۲۲ حوزه انتخابیه داریم، ۳ حوزه اصلی و ۱۹ حوزه فرعی را در کهگیلویه و بویراحمد داریم، بخشداری‌های مرکزی در بحث انتخابات نقشی ندارند، لذا ۹ حوزه انتخابیه حذف شده‌اند.
وی با بیان اینکه انتخاب معتمدین از وظایف تعریف شده فرماندار است که براساس شاخص‌ها انجام می‌گیرد، افزود: طبیعتاً همیشه در همه ادوار انتخابات معتمدین با حرف و حدیث‌ها و چالش‌هایی مواجه است که در استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی استان‌های کوچک چنین بحث‌هایی وجود دارد.
هاشمی با اشاره به اینکه امسال تعداد کاندیداها بالا است، بطوری که در بویراحمد ۱۵۴ نفر، در حوزه کهگیلویه ۱۵۰ نفر، در حوزه انتخابیه گچساران و باشت ۹۷ نفر ثبت نام کرده اند، ادامه داد: در این مرحله تلاش ما بر این بوده که رعایت عدالت و انصاف شود و حقی از کسی تضییع نشود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تصریح کرد با فرمانداران جلسات متعددی داشتیم و توجیهاتی کردیم و در بحث افراد و معتمدین همه موضوعات قانونی مطرح شد. هر کاری کنیم نمی‌توان همه کاندیداها را راضی کنیم، برخی کاندیداها که ثبت نام می‌کنند از همین الان خود را برنده انتخابات تصور می‌کنند که تصور بدی است و بر همین اساس توقعاتی نادرست برای آنان ایجاد خواهد شد.
رئیس ستاد انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اصل و اساس انتخابات بر عهده هیئت نظارت است، ما مجری انتخابات هستیم، هر اقدامی در رابطه با انتخابات با هماهنگی و موافقت هیئت نظارت انجام می‌گیرد، که خدا را شکر این تعامل خوب برقرار بود و اعضای هیئت نظارت هماهنگی و همدلی را داشتند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی افراد به عنوان معتمد دعوت شده‌اند ولی حضور پیدا نکرده‌اند.
هاشمی مهر تصریح کرد: خواهشم از مردم این است که تحت تأثیر سخنان و حرف‌های غیرواقعی قرار نگیرند، وقتی می‌خواهند رأی بدهند، تحقیق کنند، توانمندی‌های فردی کاندیدا و برنامه‌ها، سوابق مدیریتی، پایبندی به نظام و انقلاب را مورد بررسی قرار دهند


*************************

مدیرکل سیاسی انتخابات کهگیلویه و بویراحمد؛
ثبت نام نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۲۷ مهر آغاز می‌شود
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: ثبت نام نهایی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۲۷ مهرماه جاری آغاز می‌شود.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: ثبت نام نهایی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۲۷ مهرماه جاری آغاز می‌شود.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد؛ سید جمشید حسینی‌خواه روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آن دسته از افزادی که پیش ثبت نام خود را انجام داده اند و جواب استعلام بارگذاری آنها از طرف مراجع ذی صلاح مثبت اعلام شده و کد رهگیری دریافت کردند می‌توانند از ۲۷ مهر ماه با مراجعه به سامانه keshvar.moi.ir ثبت‌نام نهایی خود را انجام دهند.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری تصریح کرد: دسته دیگر کسانی هستند که در مرحله پیش‌ثبت نام جواب استعلام آنها از مراجع ذی صلاح منفی بوده و دلیل آن هم برای متقاضی ارسال شده و نسبت به این موضوع اعتراض داشتند جواب اعتراض آنها چه مثبت و چه منفی باید از طرف مراجع ذی صلاح تا پایان ۲۶ مهرماه اعلام شود.
حسینی‌خواه عنوان کرد: اگر جواب استعلام متقاضی مثبت بود و اشکال رفع شده باشد می‌تواند از ۲۷ مهرماه ثبت نام نهایی خود را انجام دهد، اما اگر دوباره منفی بود نمی‌تواند به عنوان کاندیدای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کنند.
وی به شیوه تشکیل هیات های اجرایی اشاره کرد و گفت: روش تشکیل هیات‌های اجرایی به این طریق است که فرمانداران و بخشداران ۳۰ نفر از معتمدان که در قانون شرایط آنها به لحاظ علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تایید شده و مورد اعتماد مردم هستند را به شورای نگهبان یا هیات نظارت شهرستان یا بخش معرفی می‌کنند.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری با بیان اینکه افرادی که به عنوان معتمد هیات اجرایی انتخابات معرفی می‌شوند نباید عضو رسمی ستادهای انتخاباتی قبلی و یا فعلی نامزد خاصی باشند، گفت: استعلام این افراد پس از معرفی طبق قانون انجام و جواب استعلام به فرمانداران و بخشداران اعلام می‌شود.
وی بیان کرد: اگر بیش از دو سوم معتمدان هیات‌های اجرایی توسط هیات نظارت تایید شوند بخشداران و فرمانداران موظف هستند با حضور حداقل دو سوم افراد و نماینده دادگستری، ثبت احوال و نماینده هیات نظارت جلسه تشکیل دهند و به صورت نامحسوس رای‌گیری انجام می‌شود که هشت نفر به عنوان هیات اجرایی و پنج نفر به عنوان عدل‌البدل انتخاب می‌شوند.
حسینی‌خواه بیان کرد: این تعداد توسط معتمدانی که هیات نظارت تایید کرده انتخاب می‌شوند و فرماندار و بخشدار، نماینده دادگستری، ثبت احوال و نماینده هیات نظارت حق رای‌گیری و دخل و تصرفی را در این خصوص نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی شائبه و شایعاتی مبنی بر سوگیری فرمانداران و بخشداران و ارائه لیست به نفع کاندیدای خاص مطرح می‌شود که اینگونه نبوده و صحت ندارد، عنوان کرد: از طرفی عده‌ای شورای نگهبان که یک نهاد مورد تایید نظام و رهبری است را متهم می‌کنند که یک طرفه لیست ارائه شده را رد صلاحیت می‌کنند که این مورد هم خلاف قانون است چرا که فرمانداران و هیات نظارت نمی‌توانند غیرقانونی لیست ارائه کنند.
حسینی خواه با بیان اینکه براساس شاخصه‌های قانونی لیست ارسال می‌شود و براساس همین شاخصه‌ها هم استعلام گرفته و جواب داده می‌شود، گفت: مردم بدانند شایعه‌ها و اتهامات علیه بخشداران، فرمانداران، شورای نگهبان و هیات نظارت استان در شهرستان و بخش‌ها دور از حقیقت است و همه اقدامات صورت گرفته در قالب قانون بوده است.
وی با اشاره به تاکید استاندار بر اینکه قانون سرلوحه کار مجریان انتخابات باشد، گفت به مردم قول می‌دهیم انتخاباتی سالم و با سلامت کامل در چارچوب خواسته‌های قانونی نظام اسلامی و خواسته‌های مردم و کاندیداها برگزار کنیم.



تاریخ انتشار : 23 مهر 1402, 08:04



» اخبار مرتبط:

  • قانونمداری و رعایت حق‌الناس از اولویت‌های فرمانداران در انتخابات
  • معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:آغاز پیش ثبت‌نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۱۶ مرداد
  • 2 خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:فرمانداران براساس مُر قانون معتمدین هیات های اجرایی را انتخاب کنند
  • توضیحات رئیس شورای نهگبان کهگیلویه وبویراحمد در مورد آ؛از نام نویسی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟