» فرماندار شهرستان کهگیلویه خبر داد: آسفالت راه روستایی دشت مازه-جاده ملی دهدشت-پاتاوه/تصاویر
فرماندار شهرستان کهگیلویه از روکش آسفالت راه روستایی دشت مازه -جاده ملی دهدشت-پاتاوه خبر داد.
فرماندار شهرستان کهگیلویه از روکش آسفالت راه روستایی دشت مازه -جاده ملی دهدشت-پاتاوه خبر داد.
به گزارش راک نیوز،سید عبدالعزیز موسوی اصل در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت و گفت:ایمنی، تسهیل تردد کاربران جاده ای و لزوم توجه به نگهداری از رویه های آسفالتی موجود به عنوان سرمایه ملی یکی از اولیت های مهم کاری ما می باشد.
موسوی اصل افزود:راه روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از محور های پرتردد که نقش یک کمربندی هم داشت راه روستایی دشت مازه به جاده ملی دهدشت-پاتاوه بود.
فرماندار کهگیلویه در ادامه افزود:این پروژه از روزهای گذشته آغاز و ساعاتی پیش به اتمام رسید.
مقام عالی دولت در شهرستان کهگیلویه عنوان کرد:این پروژه به طول ۳ کیلومتر و با اعتباری قریب به 30 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
علی دیانتی فر رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کهگیلویه هم در ادامه افزود:پروژه های بسیار تاثیر گذاری در سطح شهرستان در حال اجرا می باشد و اتمام این پروژه ها نقش بسزایی در توسعه شهرستان در پی خواهد داشت.
این مسول عنوان کرد:از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی جناب آقای موحد و مدیرکل محترم راهداری و حمل و نقل جادهای استان،فرماندار پای کار شهرستان کهگیلویه،معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار کهگیلویه و بخشدار و همکاران خود در اداره راهداری و حمل و نقل جادهای تشکر و قدردانی می نمائیم.