مشروح اخبار


» چند خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



برنامه ملاقات عمومی با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
 

ملاقات مردمی با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری برگزار شد

برنامه ملاقات عمومی با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
ملاقات عمومی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری به منظور بررسی مسائل، درخواست ها و مشکلات مردمی با دستگاه های اجرایی در حوزه های کاری برگزار شد.
پیوند ضمن استماع موارد مطرح شده از سوی مراجعین، دستورات لازم را درخصوص رفع و رجوع مسائل و درخواست‌ها صادر کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد در راستای تکریم ارباب رجوع و به منظور ارتباط مستقیم و چهره به چهره با مردم و پیگیری مسائل و مشکلات هم استانی ها این برنامه ملاقات عمومی تداوم دارد.
مرادعلی پیوند تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی برنامه ملاقات عمومی خود را به صورت پیوسته و اثرگذار ادامه دهند.
وی از زحمات و فعالیت های مدیران دستگاه های اجرایی استان در رابطه با پیگیری مشکلات مردمی تشکر و قدردانی کرد و خواهان بهبود سطح کیفی برنامه های ملاقات عمومی آنها شد.
در این برنامه ۳۵ نفر از نقاط مختلف استان با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری دیدار و مشکلات خود را مطرح کردند که به درخواسته ها رسیدگی و دستورات لازم صادر شد.

****************************

داوطلبان نمایندگی مجلس در درگاه واحد وزارت کشور ثبت‌نام کنند
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود اعلام کرد: متقاضیان داوطلبی نمایندگی دوازدهمین دوره‌ مجلس شورای اسلامی می‌ بایست از دوشنبه ۱۶ تا یکشنبه ۲۲ مرداد ماه جاری، از ساعت ۸ تا ۱۸ عصر به مدت ۷ روز در پنجره واحد وزارت کشور ثبت نام کنند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود زمان و نحوه ثبت نام نامزدهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مدارک مورد نیاز را اعلام کرد.
این اطلاعیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
اطلاعیه شماره (۵)
ستاد انتخابات کشور
با تسلیت و تعزیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌ الحسین (علیه السلام)، یاران با وفایش و حضرت سید‌الساجدین امام زین العابدین (علیه السلام) به آگاهی مردم شریف ایران اسلامی می‌رساند پیرو اطلاعیه شماره ۱ ستاد انتخابات کشور، انتخابات سراسری دوازدهمین دوره‌ مجلس شورای اسلامی در روز جمعه مورخ ۱۱/۱۲/۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
با عنایت به ابلاغ قانون اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، متقاضیان داوطلبی نمایندگی دوازدهمین دوره‌ مجلس شورای اسلامی می‌بایست از روز دوشنبه تاریخ ۱۶/۵/۱۴۰۲ تا روز یکشنبه تاریخ ۲۲/۵/۱۴۰۲ از ساعت ۸ تا ۱۸ جمعاً به مدت ۷ روز، از طریق پنجره واحد وزارت کشور به آدرس keshvar.moi.ir به لینک «ثبت درخواست متقاضیان داوطلبی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی» وارد و با تکمیل اطلاعات و مدارک مورد نیاز به شرح زیر در مهلت یاد شده، درخواست خود (پیش ثبت نام) را ثبت کنند.
الف - تکمیل فرم اطلاعات درخواست شده؛
ب - بارگذاری تصویر آخرین مدرک تحصیلی معتبر؛
ج - بارگذاری تصویر کارت یا گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی و یا کارت معافیت دائمی برای آقایان با سن کمتر از ۵۰ سال (در صورت عدم دریافت برخط پاسخ استعلام)
د - بارگذاری تصویر گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفاء و عدم اشتغال در پست و مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی؛
نکته: متقاضیان در خارج از کشور با مراجعه به سفارتخانه‌‌ها، کنسولگری‌‌ها یا نمایندگی‌‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران، به ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک خود اقدام کنند.
پس از پایان مهلت ثبت درخواست متقاضیان، وضعیت سن، تابعیت، اقامت دائم، مدرک تحصیلی، نظام وظیفه، سوابق محکومیت‌‌های کیفری و شمول استعفای ماده ۲۹ قانون توسط سازمان‌‌ها و وزارتخانه‌‌های مسئول از جمله: سازمان ثبت احوال کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه، دانشگاه‌ آزاد اسلامی، مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه، سازمان امور اداری و استخدامی کشور، دادستانی کل کشور و فراجا بررسی، اظهارنظر و گواهی‌‌های مربوطه صادر می‌شود.
دستگاه‌‌ها و مراجع فوق‌‌الذکر موظفند به اعتراض داوطلبان در خصوص گواهی‌های صادرشده رسیدگی کنند. مدت رسیدگی حداکثر تا ۲۴ ساعت قبل از شروع ثبت‌نام، می‌باشد.
    به استناد قانون فوق‌الذکر، متقاضیانی که در مهلت مقرر در سامانه مذکور، درخواست خود را ثبت نکنند، یا شناسه رهگیری دریافت ننمایند و یا مطابق بررسی‌ دستگاه‌‌های مربوطه، شرایط داوطلب شدن را نداشته باشند؛ نمی‌توانند در مرحله بعد، به‌ عنوان داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام خود را نهایی کنند.
مدارک و شرایط لازم برای ثبت درخواست داوطلبی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
۱- داشتن حداقل سن (۳۰) سی سال و حداکثر (۷۵) هفتاد و پنج سال تمام؛
۲- داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن؛
۳- ممنوعیت ثبت درخواست توسط اتباع ایرانی که اقامت دائم کشور دیگری را دارند؛
۴- ممنوعیت ثبت درخواست توسط اتباع ایرانی که تابعیت کشور دیگری را داشته یا دارند؛
۵- ممنوعیت ثبت درخواست برای افرادی که تابعیت ایرانی کسب نموده‌‌اند.
نکات قابل توجه:
    کلیه‌ جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه‌ حضور در جبهه را دارند، از یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار می‌‌گردند.
    هر دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، معادل یک مقطع تحصیلی محاسبه می‌‌شود.
ستاد انتخابات کشور


*****************************

نظام مهندسی ساختمان نظارت کامل بر طرح  نهضت ملی مسکن داشته باشد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: نظام مهندسی ساختمان در استان نظارت کامل بر اجرای طرح نهضت ملی مسکن داشته باشد.
علی محمد روستا در نشست با اعضای نظام مهندسی ساختمان تاکید کرد: اجرای نقشه های طرح نهضت ملی مسکن در واحدهای خود مالک، ۹۹ ساله و پیمانماری باید از کانال نظام مهندسی عبور کند.
روستا بر تهیه فرم استاندارد نهضت ملی مسکن توسط نظام مهندسی تاکید کرد و گفت: نظارت فنی در طرح نهضت ملی مسکن بر عهده سازمان نظام مهندسی ساختمان است و نباید این مهم به فراموشی سپرده شود.
وی با اشاره به اینکه استان مهندسین توانمندی دارد، گفت: نظام مهندسی شاکله و راهبر ساخت و سازها بوده و در این خصوص مسئولیت سنگینی برعهده دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: علت تخلف در ساخت و سازها، نگاه به حوزه مسکن به عنوان کالای سرمایه ای است در حالی که یک کالای مصرفی می باشد.
وی همکاری دستگاه های اجرایی با نظام مهندسی را ضروری دانست وگفت: لازم است وضعیت دو زمین نظام مهندسی در سی‌سخت و یاسوج تعیین تکلیف شود.
به گفته معاون عمرانی استانداری طرح های زیادی در شهر یاسوج نیمه تمام است که نیازمند همراهی و همکاری این سازمان برای به سرانجام رسیدن این طرح‌ها می باشد.
روستا عنوان کرد: ساخت و ساز در شهرها، سیما و منظر شهری، طرح تفضیلی، پروژه ۴۵ متری یاسوج، سازه مرکز شهر یاسوج همه نیمه کاره رها شده که برای به سرانجام رسیدن این طرح ها نیازمند همراهی نظام مهندسی هستیم.
وی با اشاره به اینکه وضعیت پل سوم و چهارم شهر یاسوج مشخص شود، گفت: این دو پل هرچه سریعتر به سرانجام برسند تا شهر یاسوج در زمان بارش برف و باران با مشکل ترافیکی مواجه نشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به برخی مشکلات در شهر یاسوج گفت: در حال ساماندهی کمیسیون ماده ۹۹ و۱۰۰  شهرداری هستیم تا کارها سلیقه ای نشود.


**********************************
دوره یکساله شوراهای اسلامی در شرف اتمام است
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: باید تا قبل از سیزدهم مرداد ماه جاری نسبت به انتخاب هیات رئیسه سال سوم اقدام شود.
فرزاد بابکان پور با اشاره به اینکه دوره یکساله شوراهای اسلامی در شرف اتمام است، گفت: شوراهای اسلامی جهت جلوگیری از رکود کاری و بلاتکلیفی حاصل از عدم انتخاب به موقع هیات رئیسه جدید اقدام کنند.
وی تصریح کرد: باید تا قبل از سیزدهم مرداد ماه جاری نسبت به انتخاب هیات رئیسه سال سوم اقدام شود.
به گفته مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد شوراها باید صورت جلسه مربوطه را به فرمانداری و استانداری ارسال کنند.
وی تصریح کرد: مسئولیت تعیین نکردن به موقع هیات رئیسه سال سوم در موعد قانونی بر عهده شورای اسلامی بوده و امضاء اسناد و مکاتبات هیات رئیسه سال دوم نیز بعد از زمان یکساله فاقد وجاهت است.
بابکان پور بیان کرد: انتخاب هیات رئیسه سال دوم در هر تاریخی که انجام گرفته اعم از اینکه یکسال شده باشد یا نه در تاریخ سیزدهم مرداد ماه جاری به اتمام می رسد‌.


********************************

مهارت افزایی نیاز اصلی برای ایجاد اشتغال پایدار است
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مهارت افزایی را اصلی‌ترین نیاز کشور برای ایجاد اشتغال پایدار دانست و همکاری همه بخش‌های دولتی و خصوصی را با سازمان آموزش فنی حرفه‌ای برای تحقیق این مهم خواستار شد.
سید احسان عسکری در نشست شورای مهارت استان گفت: مهارت آموزی و توجه به آموزش و برنامه‌های مهارتی نقش مهمی در توسعه کارآفرینی و اشتغال زدایی دارد و در این خصوص برنامه ریزی شود.
وی تصریح کرد: همه دستگاه‌های عضو شورای مهارت استان باید توجه ویژه به مهارت آموزی جوانان به ویژه از زمان دانش‌آموزی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بر شناسایی درست امکانات و ظرفیت‌ها برای توسعه کارآفرینی تاکید کرد و یادآور شد: هرچه با مهارت آموزی در جامعه توجه شود به همان میزان به توسعه اشتغال کمک خواهد شد.
عسکری اظهار کرد: مهارت‌ها و آموزش‌های افراد باید با ظرفیت و داشته های استان همخوانی داشته باشد.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار ادامه داد: لازم است تا به سمت کاربردی کردن آموزش‌ها برویم تا از ظرفیت آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای به میزان لازم بهره‌گیری شود و مهارت‌های شغلی متناسب با نیازمندی استان توسعه پیدا کند.
عسکری ضمن برقراری تعامل مطلوب با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تاکید کرد: از امکانات و تجهیزات موجود این اداره در راستای ایجاد اشتغال پایدار و مولد استفاده شود.
وی بر اهمیت مهارت افزایی در مدارس با همکاری آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی حرفه‌ای تاکید کرد و گفت: برنامه های لازم برای مهارت افزایی دانشجویان نیز در دستور کار متولیان نظام آموزش قرار گیرد.
عسکری افزود: برای توسعه اقتصادی استان نیازمند تلاش بیشتر در حوزه آموزش‌های مهارتی هستیم و امیدواریم در این زمینه جز استان‌های پیشتاز باشیم.
وی گفت: جوانان نیز باید در کنار تحصیلات به دنبال مهارت آموزی و حرفه آموزی باشند.
همچنین اعضای جلسه برای اجرای برنامه ها و گرامی‌داشت هفته ملی مهارت پیشنهادات خود را مطرح کردند.




تاریخ انتشار : 10 مرداد 1402, 16:21



» اخبار مرتبط:

  • اطلاعیه شماره ۴ ستاد انتخابات کشور
  • مدارک لازم برای ثبت نام در انتخابات مجلس +اطلاعیه شماره 4ستاد انتخابات کشور
  • جزئیات ثبت نام رسمی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی اعلام شد + اطلاعیه شماره ۴
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور + متن اطلاعیه
  • ضرورت احداث گلخانه مدرن گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟