» پدر شهید «اکابری» به فرزند شهیدش پیوست+جزئیات مراسم تشییع در چرام
پدر شهید «عنایتاله اکابری» از شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد آسمانی شد.
به گزارش راک نیوز،پدر شهید «عنایتاله اکابری» از شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
مراسم تشییع و خاکسپاری این پدر شهید امروز یکشنبه هشتم مرداد ساعت ۱۷:۳۰ در آرامستان «سپاخنگ» چرام برگزار میشود.
«عنایتاله اکابری» در سال ۱۳۴۷ در شهرستان چرام چشم به جهان گشود و در سال ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی فاو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیام تسلیت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان چرام درپی درگذشت پدرشهید والامقام عنایت الله اکابری
(بسم ربّ الشُّهدا و الصدِّیقین)
پدران معظم شهدا با صبر و استقامت در فراق فرزند شهید خود، تجلی بخش گوهر شهادت در جامعه و سرچشمه جاودان ایثار و فداکاری هستند. هیچ قلمی یارای وصف این صبر و ایثار نیست آنگاه که تمام دارایی یک پدر، فرزند است و چه سعادتی از این بالاتر که پدری حسینی وار، تمام داراییاش را در راه اعتقادات راستینش فدا کند و جوان برومند خود را جانانه برای راه سترگ شهادت رهسپار نماید.
مرحوم حاج اکبر اکابری پدر گرامی شهید عنایت الله اکابری پس از سالها صبر و بردباری، ندای حق را لبیک گفت و بهسوی معبود خویش شتافت که به روح این سفرکرده به ملکوت و ارواح تابناک فرزند شهیدش درود میفرستم.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم اکابری و بستگان ، از پروردگار متعال علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و شکیبایی و صبر جمیل برای بازماندگان مسألت دارم.
ان شاء اللّه روح بلند آن مرحوم در بالاترین مراتب بارگاه قدسی دراین ماه محرم با سالار و سرور شهیدان محشور و همجوار گردد
سرهنگ پاسدار مصطفی اقبالی پور
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان چرام
تاریخ انتشار :
8 مرداد 1402, 05:47
» اخبار مرتبط:
مادر شهید «دردمه» به فرزند شهیدش پیوستمادر شهید روهنده به فرزند شهیدش پیوست+جزئیاتپدر شهید زینی پور به فرزندش پیوست+زمان و مکان مراسمپدر سردار شهید پرگانی به فرزند شهیدش پیوستمادر شهید کرامت الله رهبر به فرزند شهیدش پیوست+جزئیات مراسم تشییع
» اشتراک گزاری خبر