مشروح اخبار


» *نشان شفافیت بر کارنامه طرح ملی نهضت مسکن کهگیلویه و بویراحمد*



مسکن پس از خوراک و پوشاک جزوه های اساسی و حقوق اولیه است که نیاز به انسان دارد و حداقل سرپناه برای تمام مردم ایرانی در حوزه وظایف حاکمیت قرار دارد که این مهم در دولت سیزدهم در راه ابتدایی طرح نهضت ملی مسکن مورد توجه جدی است. قرار گرفت.

به گزارش راک نیوز،مسکن پس از خوراک و پوشاک جزوه های اساسی و حقوق اولیه است که نیاز به انسان دارد و حداقل سرپناه برای تمام مردم ایرانی در حوزه وظایف حاکمیت قرار دارد که این مهم در دولت سیزدهم در راه ابتدایی طرح نهضت ملی مسکن مورد توجه جدی است. قرار گرفت.

طبق سیاست های دولت سیزدهم مسکن مناسب و باکیفیت برای اقشار محروم، کم درآمد و کاهش سکونتگاه های غیررسمی و نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده مورد توجه قرار گرفته و طی این مدت یک سال و نیم شاخصی در حوزه مسکن دیجیتال. خورده است .
قانون جهش تولید و تامین مسکن (طرح نهضت ملی مسکن) مصوب ۱۷ مردادماه ۱۴۰۰ یکی از برنامه‌های کلان دولت سیزدهم می‌شود و مستاجران را در تمام نقاط ایران امیدوار به خانه‌دار شدن کرده است.
دولت در طرح نهضت مسکن ملی با افزایش ساخت تا رقم 45 میلیون تومان قصد دارد چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال برای نیازمندان به این مقوله مهم احداث کند و بانک‌ها نیز موظف شود و سالیانه 600 میلیون تومان تسهیلات به طرح جهش تولید و تامین مسکن ارائه کند. اختصاص دهنده.
جمهوری مسکن را هم مسائل کشور و مهم‌ترین دغدغه مردم می‌داند و تاکید می‌کند که این طرح ملی و بارها و بارها به استانداران و مدیران سراسر کشور اعلام می‌کند که کار را بر اساس برنامه زمانبندی مشخص شده پیش ببرند.
اخیرا آیت الله سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور در آخرین شورای عالی مسکن از طرح نهضت ملی مسکن در ۱۰ استان اظهار نظر کرد و به وزیران کشور و شهرسازی دستور داد که با تشکیل گروه بازرسی وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در این استان. تنظیم کننده مورد ارزیابی.
طبق گفته های رئیس، وزیران مربوطه با بررسی های رئیس جمهور، استان هایی که روند کارشان در حوزه مسکن کند بوده است با چه مانعی وجود دارد که اگر دلیل قانع کننده ای باشد به آنها برای سرعت بخشیدن به روند کار کمک می کند. صورت نداشتن دلیل قانع کننده و کاهلی در امر موجود حتما با آنها برخورد جدی و قانونی شود.
استان‌های، یزد، لرستان، تهران، خراسان، رضوی، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان و همدان، جزوه ۱۰ استان این رتبه‌بندی هستند که استان‌های مطرح کشور هستند.
بنابراین در این نشست اعلام شد که کهگیلویه و بویراحمد با عملکرد ضعیف در طرح نهضت ملی مسکن است و در جایگاه بیست و نهمین استان کشور قرار دارد.
سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد رئیس جمهور در خصوص نهضت ملی مسکن را اینگونه توصیف می کند که یقیناً 10 استان و به این استان گرهگشا و تبدیل کننده است و مردم بزودی دولت خیر و رحمت ترامپ را خواهند دید.
احمدزاده یکی از استان های جهادی دولت سیزدهم است که باید کاری را بر روی زمین نشاند و با تلاش و جهادی کارها را پیش برد و در پیشبرد اجرای طرح نهضت ملی مسکن هم نشست ها و بازدیدهای از سراسر استان داشته باشد.
 واحد بالاتر از سهمیه‌اش دارد.
در مسکن روستایی کار به خوبی پیش رفته است و در مسکن شهری نیز به جز شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد که متأسفانه مشکل وجود بقیه شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد طرح نهضت ملی مسکن ملی خوب کار شده است.
در مسکن‌های خود مالکی اختیار کار با مالک است و وظیفه دولت ارائه می‌شود، خوب در استانی واحدهای مسکونی خود مالک اطلاعات را در سامانه‌های مربوطه به ثبت می‌رسانند اما در این استان که مالکین این کار را به خوبی انجام نمی‌دهند و به همین دلیل در آمارها هستند. و رتبه‌بندی‌ها نمی‌آید.
آنچه پیداست ؛در بافت فرسوده هم استان‌ها خوب مشارکت می‌کنند مردم خیلی بوده‌اند و چند خانواده زمین‌هایشان را به اشتراک می‌گذارند و دولت هم می‌سازد می‌دهد و کار مسکن نو می‌سازد، و این در حالی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد هنوز هم این گونه فعالیت‌ها را انجام می‌دهد. جانیفتاده است.
گزارش آمار ارائه شده متولیان بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم طی مدت یک سال گذشته طرح هادی ۲۴۰ روستا اجرا شده است و سرجمع کل آسفالتی است که در روستاهای استان بالغ بر پنج میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع در یک سال اخیر انجام شده است. در این دولت متراژ یک میلیون و 40 هزار متر مربع اجرا شده است.
در جدول رتبه‌بندی مسکن ملی، یکی از شاخص‌هایی که در این جدول وجود دارد و استان‌ها می‌توانستند، امتیاز کسب می‌کنند که مسکن مهر و نهضت ملی از هم تفکیک‌ها و آمار مسکن مهر نیز در آمار نهضت مسکن ملی در حالی ثبت می‌شود که در استان کهگیلویه و بویراحمد این دو مورد از هم تفکیک شده بود، اما باید توجه داشت که مسکن مهر در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد.
مسکن مهر، دولت نهم و دهم و اقدام ملی مسکن دولت‌های یازدهم و دوازدهم همگی در طرح نهضت ملی مسکن قرار دارد. استان‌ها مسکن مهر و اقدام ملی مسکن را در آمار نهضت ملی مسکن آوردند. اگر استانی در مسکن مهر و اقدام ملی مربوط به دولت‌های گذشته کوتاهی باشد، نباید به این دولت و مدیران آن گذاشته شود.
استان کهگیلویه و بویراحمد مسکن مهر ندارد. اگر آمار مسکن مهر و اقدام ملی هم به آمارهای نهضت ملی مسکن این استان اضافه شود، پیشرفت استان کهگیلویه و بویراحمد بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و با این وجود قطعاً از این لیست خارج می‌شود.
به گفته متولیان امر علاوه بر آن در شهر یاسوج مشکل استان نبود زمین برای اجرای طرح وجود، حضور ۵۰درصد طرح متقاضیان در شهر یاسوج کار را مرکز تر کرده است.
برآیند گفته های یاد شده حکایت از این دارد که استانی که استانی است و بویراحمد در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن برغم مشکلاتی است که حل آن نگاه ملی را می دهد، به نسبت توانمندی های استانی قدم های خوبی را برداشته است که با رفع مشکل یاد شده و مشکل مواجه است. بازنگری در روند ملاک هاو شاخص های امتیاز دهی بدون شک دیگر عرصه ها پیشتاز خواهد بود.



تاریخ انتشار : 28 فروردین 1402, 14:45



» اخبار مرتبط:

  • احداث ۱۳ هزار واحد مسکونی در کهگیلویه و بویراحمد/ دستگاه‌ها به تعهدات طرح نهضت ملی مسکن عمل کنند
  • روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان کهگیلویه و بویراحمد شتاب می گیرد/۷۹۴۰ مسکن شهری در حال اجراست
  • مسکن طلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه قرار بگیرد
  • فرماندار کهگیلویه: پیشرفت نهضت ملی مسکن در کهگیلویه به تعامل شرکت های خدمات رسان بستگی دارد
  • قدردانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از همکاری جهاد کشاورزی استان با طرح نهضت ملی مسکن/ همه پای کار بیایند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟