مشروح اخبار


» به مناسبت آغاز هفته هنر : غبارروبی مزار شهدای گمنام یاسوج توسط هنرمندان



در اولین روز هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید آوینی مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا گمنام شهر یاسوج با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولین کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.

رئیس حوزه هنری استان در این مراسم با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و بزرگداشت یاد و خاطره هنرمندان شهید بویژه شهید سیدمرتضی آوینی گفت: فروردین ماه که سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی است به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است که به تبع آن ۲۰ الی ۲۷ فروردین ماه هفته هنر انقلاب نامگذاری شده است.

شریف اسلامی افزود: هنرمند متعهد را میتوان در آیینه شهید سید مرتضی آوینی دید که واقعیات را از نگاه معرفتی و حکمت دین به تصویر می کشد تا فطرت انسانی را بیدار کند و در او بصیرتی ایجاد کند که رشد معنوی را به دنبال خواهد داشت.

به مناسبت آغاز هفته هنر : غبارروبی مزار شهدای گمنام یاسوج توسط هنرمندان

 

اسلامی تصریح کرد: ابزارهنر در جنگ رسانه ای امروز که با معیار جهاد تبیین قابل مهار کردن است یکی از ابزارهای اصلی است که به راحتی مفاهیم را در قالب های گوناگون هنری برای مردم تببین می کند.
وی اضافه کرد: در هفته هنر انقلاب اسلامی برنامه های متنوعی از سوی حوزه هنری استان برای اقشار مختلف پیش بینی شده است که در نقاط مختلف استان اجرا خواهد شد.
در این روز هنرمندان با عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدای گمنام در تپه نورالشهدای شهر یاسوج، یاد و خاطره اسوه های صبر و مقاومت را گرامی داشتند.

به مناسبت آغاز هفته هنر : غبارروبی مزار شهدای گمنام یاسوج توسط هنرمندان

 



تاریخ انتشار : 22 فروردین 1402, 14:20



» اخبار مرتبط:

  • تشریح برنامه‌های هفته هنر کهگیلویه وبویراحمد با محوریت سند زیست بوم
  • حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد جزء برترینهای کشور در هفته هنر انقلاب اسلامی معرفی شد
  • آغاز مراسم هفته دولت با گلباران و غبار روبی مزار شهدای گچساران+تصاویر
  • به مناسبت هفته نیروی انتظامی : مزار شهدای شهر دهدشت غبارروبی و عطرافشانی شد/گرارش کامل تصویری
  • گلباران گلزار شهدای یاسوج به مناسبت هفته قوه قضائیه/تصاویر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟