مشروح اخبار


» کلنگ زنی داروخانه جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد توسط دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور



دبیرکل جمعیت هلال احمر در بازدید از جمعیت هلال احمر استان و معاونت بهداشت درمان و توانبخشی این جمعیت، ضمن ابراز رضایت از وضعیت خدمت رسانی بهداشتی،درمانی و توانبخشی به مردم استان و تاکید بر استقرار داروخانه هلال احمر در استان از زیرساخت های مقدماتی داروخانه جمعیت هلال احمر بازدید کرد و با انجام آیین کلنگ‌زنی احداث ساختمان این داروخانه، فعالسازی این پروژه را کلید زد.

یعقوب سلیمانی با اشاره به اهداف بهداشتی درمانی جمعیت هلال احمر  و همچنین تقدیر و تشکر از حضور و همکاری دکتر جاودان سیرت، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد: در همه استان‌ها داروخانه هلال‌احمر با هدف تامین داروهای فوریتی برای بیماران و نیازمندان وجود دارد و حتی در برخی از استان‌ها سه داروخانه هلال احمر در حال فعالیت است و عجیب است که در این استان هنوز داروخانه احداث نشده است.
کاظم فلاحی دوست،مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان  با تشریح وضعیت پروسه دریافت مجوز داروخانه بیان کرد: با پیگیری های مستمر صورت گرفته، مجوز کمیسیون ماده ۲۰ استانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان صادر شده و با جلسات مکرری که با مسئولین استانی و ملی داشتیم، وزیر محترم بهداشت دستور موافقت صدور مجوز کمیسیون ماده ۲۰ کشوری را به سازمان دارو وغذا کشور صادر کرده و منتظر صدور مجوز توسط این سازمان هستیم.
فلاحی دوست ضمن اشاره به مراجعات مکرر بیماران جهت تامین داروی مورد نیاز خود بیان داشتند: روزانه تعداد زیادی از بیماران از سراسر استان با مراجعه به جمعیت هلال احمر استان تقاضای داروهای خود را دارند که موفق به تامین آن نشده اند.



تاریخ انتشار : 27 بهمن 1401, 19:43



» اخبار مرتبط:

  • تشریح عملکرد جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه وبویراحمد
  • افتتاح درمانگاه تخصصی هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد
  • انتخاب مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد با رای حداکثری
  • انتصاب جدید در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد+حکم
  • در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد عنوان شد: راه اندازی داروخانه‌ی جمعیت هلال احمر در آینده‌‌ای نزدیک 
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟