مشروح اخبار


» سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد محصور در میان اغراض شخصی و منفعت طلبی



اگرچه چیزمهمی نبود وهیچ گونه خسارت مالی وجانی نداشته است ولی هدف فقط ایجاد رعب ووحشت وتشویش اذهان وتلقین بی اعتمادی به بیماران ومردم استان می باشد که دراین فضای غبارآلود محقق گردد.

مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین راک نیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.

«سلامت استان محصور درمیان اغراض شخصی ومنفعت طلبی»

خبربسیار ساده است.سازنده خبر هم مشخص وهدف نیز مشخص تر!!
آتش سوزی !!!!دربیمارستان شهید جلیل یاسوج؛
تعدادی کارتن خالی درزیر راه پله اضطراری دراتاقی دارای درب وقفل،دچار آتش سوزی(بخوانید آتش زدن )گردید.
اگرچه چیزمهمی نبود وهیچ گونه خسارت مالی وجانی نداشته است ولی هدف فقط ایجاد رعب ووحشت وتشویش اذهان وتلقین بی اعتمادی به بیماران ومردم استان می باشد که دراین فضای غبارآلود محقق گردد.
دکتر غلام نژاد ،رئیس دانشگاه یک شخص است وتاکنون هم نشان داده که مدیریتی نوین بدون حاشیه وکارآمد ولدون دخالت سیاسیون راپایه گذاری نموده وبرسر اهداف خویش وآرمانهای دولتی انقلابی مانده وهزینه ها هم داده است.
اما عده ای مغرض وبی تقوا درپی منافع دنیایی پبرای چندصباحی بیشتر ماندن براریکه قدرت از هیچ کوششی برای زمین گیر کردن سیستم سلامت دریغ نکرده اند.
آنهایی که این روزها دم از رفتن غلام نژاد می زنند هر روز دنبال بهانه ای برای ایجاد جویاس وناامیدی وبی اعتمادی دردانشگاه می کنند وهرروز درمحافل خویش وعده روزهای آینده را برای رسیدن به آرمانهای تهی خویش می دهند.
دغدغه اینان نه دین ونه دنیای مردم است که سلامت هم بخشی از آن می باشد.
تیترهای مغرضانه زیر را مرور کنید؛قتل نافرجام دردانشگاه علوم پزشکی(دعوای دوکارمند)،پایین کشیدن عکس امام ورهبری از اتاق رئیس دانشگاه،انفجار کپسول آتش نشانی دربیمارستان امام سجاد یاسوج ،آتش سوزی دربیمارستان شهید جلیل یاسوج،………ودرآخر آتش زدن جویای کار دردفتر رئی دانشگاه احتمالا ویا خودکشی دردانشگاه درآینده نزدیک!!!!
این سلسله وقایع همه حکایت از یک سناریویی دارد که عده ای مغرض که روزی دانشگاه استان حیات خلوتشان برای آینده سیاسی شان شده بود،امروز دستشان کوتاه وخرما برنخیل است.
دم خروس مغرضان بیرون زده است .بهتر است یک درصد هم احتمال بدهند که که روز جزایی هست وسلامت مردم نباید به مقتل منفعت طلبی آنها برود.
غلام نژاد باشد یا نباشد یک پزشک متخصص است ورسالتش گرفتنی نیست ولی با آینده سلامت و رویش دوباره جوانه چه می کنید.
بهتراست تادیر نشده به آغوش مردم برگردید وازرفتارهای مخرب دست بردارید و کمک کنید تا سیستم سلامت پدران ومادران وفرزندانمان اصلاح گردد که هنوز هم دیر نیست.
ازاستاندارمحترم استان وتمام دلسوزان نظام تقاضا می شود که آغوش خودرا برای مغرضان ومجیزگویان محفلی که روزانه به طرفداران خویش وعده های خرمنی و تخریبی درمسیر سلامت می دهند،باز نکنند واجازه ندهند مغرضان،فضای استان را غبارآلود وبیشترازاین با سلامت مردم استان بازی نکنند.
سلامت حلیم سرد شده وبازیچه مغرضان منفعت طلب دراین شهرآشوب نیست ودم خروس شما با اظهارنظرهایتان بیرون زده است.
هنوز دیر نشده است.!!



تاریخ انتشار : 15 بهمن 1401, 12:44



» اخبار مرتبط:

  • به جای حاشیه سازی ، فضای امید و کار در دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه کهگیلویه بویراحمد را دریابید
  • یک خبر جدید از دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت
  • پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مناسبت فرارسیدن ولادت امام علی (ع) و روز پدر
  • درمان از خودی ها هم ضربه میخورد
  • » اشتراک گزاری خبر

    • علوم پزشکی

    • 18 بهمن 1401 10:16
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    شما رسانه نیستی انقلابی هم نیستی بلکه یک موجود مفلوک قلم به مزدی ک قلمی هم نداری و الا در مقابل این همه ظلم و بی احترامی به فرزندان کهگیلویه این گونه تیتر نمیزدی
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟