مشروح اخبار


» جولان سگ های ولگرد در خیابان های یاسوج/مصوبه بدون سرانجام و ثبت 1500 حیوان گزیدگی در استان



طی مصوبه کارگروه اجتماعی دستگاه های متولی مکلف به جمع آوری و ساماندهی سگ های ولگرد شدند اما این مصوبه اجرایی نشده و شاهد جولان سگ ها در خیابان های یاسوج هستیم.

طی مصوبه کارگروه اجتماعی دستگاه های متولی مکلف به جمع آوری و ساماندهی سگ های ولگرد شدند اما این مصوبه اجرایی نشده و شاهد جولان سگ ها در خیابان های یاسوج هستیم.

به گزارش راک نیوز،  سگ های ولگرد در خیابان های پایتخت طبعیت جولان می دهند و سبب ایجاد رعب و وحشت میان مردم شده است. 
این موضوع به شکلی نگران کننده شده که در خطبه های نماز جمعه مورد انتقاد امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد هم قرار گرفت و متولیان برای کاهش این دغدغه مردم و مسئولان در این زمینه جلساتی برگزار کرده بودند. 
حال سوالی که پیش می آید اینکه علت رهاشدگی سگ های ولگرد چیست؟فرماندار بویراحمد، علت را حضور عشایر در فصل بهار و تابستان در اطراف شهر یاسوج دانست و گفت: کوچ پاییزه عشایر به مناطق گرمسیری سبب رها شدگی سگ ها شده است. 
شهرام مهدوی مطلق بیان کرد:  جمع آوری سگ های ولگرد نیازمند هماهنگی بین سازمان دامپزشکی،  محیط زیست،  شهرداری یاسوج و فرمانداری بویراحمد است به همین منظور شهرداری یاسوج مکانی برای انتقال سگ های ولگرد در خارج از شهر در نظر گرفته بود و در مرحله اول ۲٠٠ قلاده سگ جمع آوری شد. 
وی بیان کرد: برخی افراد که خود را حامی حمایت از حیوانات معرفی کردند درب مکانی که شهرداری مشخص کرده بودند را باز کرده و اقدام به رها سازی سگ ها کردند. 
فرماندار بویراحمد گفت: سگ‌های جمع‌آوری شده توسط سازمان دامپزشکی استان معاینه و پس از احراز صحت و سلامت، کار عقیم‌سازی، نگهداری و واگذاری آن‌ها به افراد مورد نیاز انجام می‌شود.
اما جمع آوری سگ های ولگرد از آنجا مهم و حائز اهمیت و البته  نگران کننده است که طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان سال گذشته یک هزار و ۴۹۷ مورد حیوان گزیدگی ثبت شده که آمار بسیار بالایی است و در این میان سگ ها تهدید جدی برای سلامت خانواده ها است.
حدود یکی دو ماه پیش جلسه ای برای ساماندهی سگ های ولگرد برگزار شد و معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خواستار تشکیل کمیته اتلاف سگ‌های و جمع آوری و ساماندهی آنها برای جلوگیری از افزایش هزینه درمانی ناشی از گازگرفتگی سگ ها به مردم شد.
وی بیان کرد: کارهایی در این زمینه توسط شهرداری و فرمانداری انجام شده اما بازهم نواقصی وجود دارد. 
به نظر می رسد علیرغم برگزاری دو جلسه در این خصوص اما مصوبه جمع آوری و ساماندهی سگ های ولگرد توسط دستگاه های متولی انجام نشده و همچنان شاهد جولان سگ ها و وحشت در میان مردم هستیم. 
انتهای پیام/



تاریخ انتشار : 1 دی 1401, 20:47



» اخبار مرتبط:

  • تاکید بر سالم بودن آب شرب شهر یاسوج/ سازمان همیاری شهرداری نسبت به جمع‌آوری زباله اقدام کند
  • استاد دانشگاه اهواز قربانی حمله سگ های ولگرد
  • کوتاهی دستگاه‌های متولی در ساماندهی سگ‌های ولگرد/ بی‌توجهی به فرهنگ، علت اصلی مشکل ترافیکی یاسوج
  • سگ‌های ولگرد آسایش مردم گچساران را بر هم زده‌اند
  • جمعیت حیوانات ولگرد در گچساران زیاد شده است
  • » اشتراک گزاری خبر

    • علی

    • 2 دی 1401 03:49
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    سلام
    ..از درج این خبر ممنونم ..تعدادی سگ در خیابان ساحلی یاسوج وجود دارند که هر صبح موقع رفتن مردم سر کار ایجاد مزاحمت می کنند ..لطفا محبت کنید این مورد هم گزارش پدر صورت لزوم عکس و فیلم تهیه و تحویل مقامات ذیربط کنید ..سپاس موفق باشید
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟