» تغییر دو مدیر دیگر در شهرستان بهمئی
در احکامی جداگانه روسای ادارات صنعت،معدن و تجارت و فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی منصوب شد.
به گزارش راک نیوز،در احکامی جداگانه روسای ادارات صنعت،معدن و تجارت و فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی منصوب شد.
در حکم اول، مدیر جدید اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان بهمئی منصوب شد.
طی حکمی از سوی کریم روزبهان مدیر کل سازمان صنعت،معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد «فرزاد دموری» به عنوان مدیر جدید اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهمئی منصوب شد.
پیش از این محمد درخشان عهده ار این مسئولیت بود
دموری با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرائی از کارمندان صنعت و معدن می باشد که سابقه معاونت اداره را در کارنامه خود دارد.
در حکم دوم سرپرست "مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی" منصوب شد
طی حکمی از سوی سیدنورالله هدایت، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد «هادی منصوری» به سمت «سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی» منصوب شد.
در این حکم آمده است:
جناب آقای هادی منصوری
باسلام
نظر به سوابق تخصصی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان" سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بهمئی" منصوب می شوید.
انتظار دارد با حسن تدبیر و همراهی مربیان و همکاران آن مرکز آموزشی، ضمن حفظ انسجام سازمانی و ارتقاء سطح خدمات، در طول دوره تصدی اهتمام کامل در رعایت اصول "عدالت محوری"، "انقلابیگری"، "مردم داری"، "پاکدستی" و "قانون مداری" را معمول نمائید.
امید است با اتکال به حضرت باریتعالی در انجام وظایف محوله گام های مؤثری در راستای تحقق اهداف عالیه سازمان آموزش فنی و حرفه ای بردارید.
تاریخ انتشار :
30 آبان 1401, 23:13
» اخبار مرتبط:
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهمئی منصوب شدانتصاب سرپرست « اداره روابط عمومی » سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمدسرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب شدانتصاب سرپرست جدید معاونت « امور صنايع و معادن » سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمدانتصاب جدید در صنعت،معدن وتجارت کهگیلویه و بویراحمد
» اشتراک گزاری خبر