مشروح اخبار


» نجات جان مادر 36 ساله و نوزاد نارس توسط کادر پزشکی و درمانی بیمارستان دهدشت



اقدامات پزشکی و درمانی مناسب  در بیمارستان امام خمیین(ره) دهدشت منجر به نجات جان مادر و نوزاد نارس شد.

نجات جان مادر 36 ساله و نوزاد نارس توسط کادر پزشکی و درمانی بیمارستان دهدشت

اقدامات پزشکی و درمانی مناسب  در بیمارستان امام خمیین(ره) دهدشت منجر به نجات جان مادر و نوزاد نارس شد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت؛ دکتر منصور نیکخو از نجات جان مادر و نوزاد نارس در بیمارستان دهدشت خبر داد.
رئیس بیمارستان دهدشت در این خصوص گفت : بیمار خانمی 36 ساله در حاملگی دوم به بیمارستان مراجعه و تحت عمل سزارین قرار گرفت و با توجه به حالت بسیار نادر رحم تک شاخ و مشکلات خونرسانی ناکافی ناشی از آن و آنومالی تک کلیه ای ، بعد از سزارین رحم دچار عدم ترمیم،باز شدن زخم ،از بین رفتن بافت رحمی(نکروز)  و در نهایت عفونت شدید در ناحیه لگن و شکم گردید. با توجه به شرایط بالینی بیمار مجبور به عمل جراحی برداشتن رحم(هیسترکتومی) شدیم و بعلت عفونت و چسبندگی های شدید و شرایط ناپایدار بیمار، عمل بسیار سنگین  بوده و امکان بستن شکم به صورت اولیه به دلیل ادم(ورم) شدید روده ها وجود نداشت در نتیجه با پانسمان واکیوم(پانسمان مکشی) موقت به بخش ICUنروسرجری منتقل گردید.
دکتر منصور نیکخو در ادامه افزود: پس از ادامه احیای اولیه ،تعبیه مسیر ورید مرکزی و پایدار کردن شرایط حیاتی، بیمار تحت مانیتورینگ دقیق قرار گرفت و در روزهای بعد با انجام اقدامات جراحی، شستشوی شکم و تعویض پانسمان های واکیوم (مکشی)هر 48 ساعت یکبار در اتاق عمل و اقدامات پرستاری منظم و دقیق در بخش ICU نروسرجری نهایتا با بهبود شرایط بالینی شکم بیمار در اتاق عمل بسته و ترمیم گردید.
وی در پایان تصریح کرد : سرانجام بیمار پس از 35 روز اقدامات پزشکی و درمانی شبانه روزی با حال عمومی مناسب از بیمارستان مرخص شد.لازم به ذکر است اکثر اقدامات پزشکی و درمانی چنین بیمارانی نیازمند مراکز پیشرفته و مجهز با تیم های فوق تخصصی می باشد که با همراهی و هماهنگی تیم های پزشکی حاذق و توانمند جراحی عمومی،زنان و زایمان،رادیولوژی و کادر درمانی سختکوش و توانای بیمارستان این مادر 36 ساله و نوزاد نارس بعد 35 روز اقدامات درمانی با حال عمومی مناسب از بیمارستان مرخص شد که از یکایک متخصصین زبر دست و کادر درمانی پرتلاش این مرکز درمانی خصوصا جناب آقای دکتر سعید شهبازپور متخصص جراحی عمومی و پرسنل بخش های ICU نروسرجری و اتاق عمل تقدیر و تشکر میکنم و آرزوی صحت و سلامتی برای همه بیماران و سعادت و سربلندی برای تمام پزشکان ،متخصصین و کادر درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) از درگاه خداوند مسئلت می نمایم.



تاریخ انتشار : 16 آبان 1401, 12:59



» اخبار مرتبط:

  • نجات جان نوزاد نارس در بیمارستان دهدشت
  • کمیته بررسی و تحلیل دلایل مرگ نوزاد یاسوجی در بیمارستان امام سجاد(ع) تشکیل شد
  • جراحی نادر دیسک بین مهره ای از طریق قفسه سینه برای دومین بار در سطح استان در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت با موفقیت انجام گرفت +عکس
  • رئیس فوریتهای پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از تولد نوزاد در آمبولانس خبر داد.
  • نجات زنی جوان در دهدشت که 50 گلوله به شکمش اثابت کرده !
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟