مشروح اخبار


» مدیرکل گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد



آیین معارفه مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد با حضور کاخکی معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک کشور در ساختمان گمرک استان برگزار شد.

آیین معارفه مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد با حضور کاخکی معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک کشور در ساختمان گمرک استان برگزار شد.

به گزارش راک نیوز،طی حکمی عبدالکریم بیاتی به عنوان مدیرکل گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب و از زحمات بهنام احمدی مدیرکل گمرک پیشین تقدیر و تشکر کرد.
دکتر کاخکی در این آیین «در پاسخ به اینکه افزایش صادرات کشور در دولت سیزدهم چه تأثیری در وضعیت صادرات در استان کهگیلویه و وبویراحمد گذاشته است»، گفت: مطمئنا ابزار توسعه صادرات از راه بلوک بندی های منطقه ای افزایش پیدا می کند. بعد از اینکه به عنوان عضو سازمان شانگهای پذیرفته شدیم، فرصت های بسیار بیشتری فراهم خواهد شد تا از این ظرفیت ها استفاده کنیم.


کاخکی اظهار کرد: یکی از سیاست های دولت سیزدهم گسترش پیمان های منطقه ای، مثلا سازمان شانگهای و توسعه روابط با کشورهای همسایه، کشورهای اتحادیه اقتصادی اروآسیا، مطمئنا بر افزایش صادرات ما تأثیر خواهد گذاشت.



وی گفت: مجموع صادرات ما نسبت به 5 ماهه گذشته افزایش داشته است، مجموع این افزایش ناشی از سیاستی است که برای توسعه تعاملات اقتصادی و دیپلماسی اقتصادی اتخاذ شده و تأثیر بسیار زیادی بر توسعه صادرات کشور خواهد گذاشت.


معاون برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک کشور در پاسخ به اینکه «در شرایط کنونی آیا می توانیم آینده بهتری برای صادرات استان ببینیم؟» گفت: یکی از سیاست های دولت سیزدهم توجه ویژه به مناطق کمتربرخوردار است، استان کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل های بسیار زیادی دارد که هر چه توجه بیشتری به این ظرفیت ها شود می تواند مسیری بهتری را ایجاد کند.



کاخکی افزود: همکاران ما پروژه ای را برای احداث ساختمان جدید در یک منطقه صنعتی در نظر دارند. امیدواریم با پیگیری هایی که در استانداری کهگیلویه و بویراحمد و ستاد مرکزی گمرک انجام خواهد گرفت این پروژه شروع به کار کند و به سرانجام مقصود برسد.




کاخکی با اظهار اینکه «در ساختمان فعلی خدمات دهی به شرکت ها محدود است» گفت: در صورتی که ساختمان جدید احداث شود، ظرفیت های بیشتری ایجاد شود برای جذب شرکت هایی که می توانند تسهیلات بیشتری از گمرک دریافت کنند.




کاخکی بیان کرد: تأمین زیرساخت گمرک موجب افزایش صادرات استان و واردات مواد به جهت افزایش تولیدات استان خواهد شد.






در سوابق عبدالکريم بیاتی مدیرکل گمرک استان لرستان، معاون فنی اداره کل گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد و مسولیت در اداره کل گمرک استان بوشهر مشاهده می شود.



تاریخ انتشار : 28 شهریور 1401, 14:45



» اخبار مرتبط:

  • صادرات یک میلیون دلاری کالا از کهگیلویه و بویراحمد طی چهار ماهه امسال
  • افزایش صادرات محصولات کشاورزی در ۱۰ماهه امسال
  • افزايش 26 درصدي صادرات
  • افزايش 78 درصدي صادرات كهگيلويه و بويراحمد
  • مدیر گمرک کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: دپوی محصولات در انبارها مانع اظهار صادرات محصولات سیمان مارگون در گمرک یاسوج است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟