مشروح اخبار


» کرونا جان یک نفر دیگر را در استان کهگیلویه و بویراحمد گرفت/آخرین وضعیت این ویروس از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی



آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تشریح شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته دراستان 1 نفر براثرکرونا فوت کرده است گفت: شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمدبه 1150نفررسید.

دکتر محمد غلام نژاد تصریح کرد: هم اکنون 26 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که7 نفر مبتلای قطعی و 3 نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
دکتر غلام نژاد اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید 19در کهگیلویه و بویراحمد 99هزار 234نفر بهبود یافته گزارش شده است.
وی با اشاره به آزمایش‌های انجام شده دراستان طی 24 ساعت گذشته تصریح کرد: از 78نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر ورپید تست است 23 درصد موارد مثبت بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان روزانه در حال افزایش است گفت: پیش بینی می شود طی روز‌های آینده آمار بیماران بدحال و مرگ‌های ناشی از کرونا در کهگیلویه و بویراحمد افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: توصیه می‌شود افراد در صورت داشتن هر گونه علائم بیماری کرونا به پزشک مراجعه و مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از انتقال بیماری این بیماری به دیگر اعضاء خانواده و دیگران را داشته باشند.
دکترغلام نژاد مهمترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و خودداری از عادی انگاری این بیماری دانست و اضافه کرد: مردم استان برای پیشگیری از ابتلا و کاهش مرگ میر ناشی از کرونا و ایجاد ایمنی در برابر این بیماری خطرناک و همه گیر واکسیناسیون خود را تکمیل و دُز یادآور را حتما تزریق کنند.



تاریخ انتشار : 27 شهریور 1401, 11:49



» اخبار مرتبط:

  • آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟