» سارقان سیم برق در گچساران به دام افتادند
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران گفت: دو سارق حین دزدیدن سیم برق در این شهرستان توسط پلیس دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "ارسلان خادمیان" افزود: در پی وقوع چند فقره سرقت سیمهای برق در نقاط مختلف شهر گچساران، بررسی موضوع و دستگیری سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی با انجام اقدامات پلیسی و گشت زنیهای هدفمند در سطح حوزه استحفاظی ۲ نفر سارق حرفهای سیم و کابل برق را شناسایی و دستگیر کردند.
خادمیان با بیان اینکه این متهمان به ۷ فقره سرقت سیم برق در شهرستان گچساران اعتراف كرده گفت: متهمین پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران با اشاره به اینکه پليس همواره برخورد با مخلان نظم و امنيت را با اجراي طرح هاي امنيت اجتماعي با جديت در دستور کار خود قرار داده و به هيچ وجه اجازه نخواهد داد تا افرادي بخواهند امنيت و آرامش جامعه را مختل کنند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طريق تلفن مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ اطلاع رساني کنند.
تاریخ انتشار :
13 شهریور 1401, 09:17
» اخبار مرتبط:
2 خبر جدید از نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمددستگیری سارقان کابل برق با ۲۲ فقره سرقت در گچساراندستگيری سارقان سیم و کابل برق با ۲۷ به سرقت در گچسارانسارقان سیم و کابل برق در دام پلیس استان کهگیلویه و بویراحمد2 خبر جدید از نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد
» اشتراک گزاری خبر