مشروح اخبار


» طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست



چهار خطه کردن جاده دهدشت -چرام و یا بالعکس یکی از پروژه های مهم عمرانی دو شهرستان می باشد که با سرعت خیلی خوبی در حال فعالیت می باشد.

چهار خطه کردن جاده دهدشت -چرام و یا بالعکس یکی از پروژه های مهم عمرانی دو شهرستان می باشد که با سرعت خیلی خوبی در حال فعالیت می باشد.





به گزارش راک نیوز،سید جلال داورپناه پیمانکار جاده چرام به دهدشت و بالعکس در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت :بالاخره طلسم ۲۰ ساله جاده چرام به دهدشت وبالعکس شکسته شد.





وی درمورد روند پیشرفت فیریکی این جاده عنوان کردند:طبق قول سه ماهه ای که مهندس راستا مدیرکل محترم راه وشهرسازی به نماینده محترم و مجموعه استانداری ومردم هردوشهرستان داده بودندبایاری خداوندمتعال وهمکاران شرکت راه سازی خود و همراهی همه نیروهای امنیتی قضایی و نظامی طی دوماهه گذشته پیشرفت فیزیکی ۹۵درصدی داشته که به امیدخدا تا یک ماهه اینده این پروژه که سالهاست مردم درانتظاربهره برداری ان هستندبه اتمام خواهد رسید.





داورپناه افزود:امروزطلسم واقعی که پیچ خطرناک معروف دارگنده بود با انفجار بیش از ۵۵۰ گود انفجاری باهمراهی نیروهای امنیتی قضایی و اجرایی انجام شدکه این امر مهمترین مرحله این پروژه بود چرا که جنس خاک این گردنه ازمصالح سخت سنگی بودکه فقط با انفجار قابل برداشت بودکه همین موضوع پیمانکاران زیادی را در چندسال گذشته فراری داد.




سیدجلال داورپناه درپایان ازعوامل همکاری این قسمت از پروژه ازهمه نیروهای امنیتی قضایی و نظامی واجرایی استان تقدیر و تشکرنمود.


وی همچنین از پیگیریهای حجت الاسلام موحد نماینده پیگیر مردم شهرستان های کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی ،مجموعه استانداری در راس جناب آقای استاندار و جناب مهندس راستا مدیرکل ارزشمند و مقتدر راه و شهرسازی بخاطر پیگیرهای هر روز ایشان تشکر ویژه نمود.




تصاویر تکمیلی:


طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست

 

 

طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست

 

طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست

 

طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست

 

طلسم 20 ساله جاده دهدشت-چرام شکست

 





تاریخ انتشار : 9 شهریور 1401, 15:27



» اخبار مرتبط:

  • پیشرفت جهادی پروژه 4 خطه چرام -دهدشت/تقدیر و تشکر سید جلال داورپناه از نماينده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی/تصاویر
  • مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد: جاده دهدشت-چرام در ۳ ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد
  • فعالیت جهادی پروژه چهار خطه کردن جاده چرام-دهدشت ادامه دارد/گزارش تصویری از آخرین وضعیت این پروژه مهم
  • آخرین وضعیت پروژه جاده طسوج شهرستان چرام
  • بازدید حجت الاسلام موحد از پروژه 4 خطه کردن محور چرام -دهدشت+تصاویر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟