مشروح اخبار


» رونق اقتصادی در بهمئی با حمایت و اجرای طرح‌های هفته دولت



معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: به منظور پیشرفت و توسعه اقتصادی شهرستان بهمئی حمایت‌های لازم انجام می شود.

به گزارش راک نیوز،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای اداری بهمئی با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر و با اشاره به اینکه در سال گذشته شهرستان بهمئی با داشتن ظرفیت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی مختلف جزء ۳۱ شهرستان اقتصاد مقاومتی کشور قرار گرفت گفت: به منظور پیشرفت و توسعه اقتصادی شهرستان بهمئی حمایت‌های لازم را صورت خواهیم داد و باید اقدامات شایسته و علمی در این راستا صورت گیرد تا شاهد توسعه منطقه باشیم.

سید احسان عسگری از تلاش‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف در این شهرستان قدردانی کرد و با اشاره به اینکه، بر طبق برنامه آمایش سرزمینی از جمله قابلیت‌های سرمایه گذاری در بهمئی در بخش‌های گوناگون از جمله؛ صنایع وابسته به نفت و گاز، وجود صنایع معدنی، صنایع کوچک و متوسط، کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی فراهم است افزود: وجود معادن آهک، گچ، سلستین و شهرک صنعتی با وسعت ۱۵۰ هکتار از ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان بهمئی است و این صنایع وابسته به معادن مانند فراوری آهک، سلستین و گچ، فرصت خوبی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در این دیار است.
وی دیار بهمئی را سرشار از نعمت‌های خدادادی برشمرد و با بیان اینکه، توانمندی‌ها و قابلیت‌های شهرستان بهمئی در حوزه نفت بسیار چشمگیر است گفت: با توجه به وجود چاه‌های نفت در این شهرستان و نزدیکی آن به پالایشگاه بید بلند امکان ایجاد صنایع وابسته به نفت، شامل پتروشیمی‌ها و دیگر صنایع پایین دست و امکان تامین خوراک آن با ظرفیت ویژه‌ای برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد.
فرماندار شهرستان بهمئی هم در این جلسه هفته دولت را فرصتی مناسب برای بیان خدمات نظام و دولت ذکر کرد و با اشاره به ظرفیت‌ها و فعالیت‌های بخش کشاورزی و منابع طبیعی در این شهرستان گفت: وجود ۱۴۷ هزار هکتار جنگل و مرتع، ۲۲۰ دهنه چشمه، ۶۲۵ حلقه چاه نیمه عمیق، ۲۰ چاه عمیق و هفت رشته قنات و تعداد پنج رودخانه دائمی با دبی ۸۵۰ لیتر برثانیه و شرایط خوب آب و هوایی این شهرستان را به قطبی برای کشاورزی تبدیل کرده است که انتظار توجه هر چه بیشتر به این حوزه را می‌طلبد.
علی محمدی از آمادگی فرمانداری این شهرستان برای حمایت از طرح‌های مختلف اقتصادی با بیان اینکه، پرورش ۳۰۰ هزار راس دام سبک، کاشت گیاهان دارویی، ۴۰۰ هکتار زراعت آبی، ۱۲ هزار هکتار باغ در دو اقلیم مرکزی و پشت کوه شهرستان بهمئی اجرا شده است و از قابلیت‌های مهم بخش کشاورزی در این شهرستان است گفت: احداث بخش گلخانه‌ای به مساحت ۱۹ هکتار با تزریق ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتباراز محل کمک‌های فنی و اعتباری از دیگر قابلیت‌های کشاورزی در این شهرستان است که تاکنون ۱۰ گلخانه با تولید بیش از ۲ هزار تن محصول، زمینه اشتغال بیش از ۱۹۰ نفر در این منطقه را فراهم کرده است و در سال گذشته از محل اعتبارات جهش تولید هشت میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های آن در نظر گرفته شد.
وی همچنین موضوع کشاورزی را یکی از شاخصه‌های مهم توسعه در بهمئی برشمرد و گفت: مرحله دوم سد خاکی ایلی آباد در قالب طرح‌های جهش تولید برای ۴۰۰ هکتار در حال اجرا بوده که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل به ۱۱۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است که با بهره برداری از این سد برای هزار و ۲۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.
حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهر لیکک در این جلسه هم با طرح سوالات مختلف خواستار رسیدگی هر چه بیشتر به مشکلات گوناگون در حوزه‌های مختلف شهرستان شد و رفع موانع اقتصادی را خواستار شد.
حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهر لیکک، در این جلسه پیشنهاداتی را ارائه کرد و معاون استاندار هم از این پیشنهادات استقبال کردند و تاکید داشتند پیشنهاد اول هدایت نقدینگی‌ها به سمت تولید و اشتغال، انحراف تسهیلات بالاست و قسمت عمده‌ای از تسهیلات در خدمت تولید و اشتغال نیست، این در حالی است که هدایت نقدینگی تاثیرات مفیدی خواهد داشت.
حجت الاسلام افروغی به پیشنهاد دوم یعنی ظرفیت‌های نتورک‌ها (کار و اشتعال در فضای مجازی) اشاره کرد و افزود: مجموعه فعالیت‌های اشتغالزایی و شغل‌های نو که در فضای مجازی میشود از آن‌ها استفاده کرد البته این شغل‌ها خودشان دو دسته هستند، یک دسته صرفاً شغل‌های فضای مجازی اند و یکدسته هم شغل‌هایی که از امکانات فضای مجازی برای بهبود کسب و کار یا توزیع یا به هر چیزی که در خدمت تولید در دنیای بیرون و دنیای واقعی اند و ما به هر دو تای آن‌ها نیاز داریم.
وی با بیان اینکه پیشنهاد سوم ظرفیت‌های خوب در حوزه مزرعه‌های خورشیدی وجود دارد افراد زیادی اقدام کردند، ولی متاسفانه با پروسه‌های اداری و موانع خیلی زیاد اداری مواجه شدند و گفت: اگر مدیر کل محترم هماهنگ کننده اقتصادی بتواند این موانع را برطرف کنند ظرفیت شهرستان بهمئی از حیث استفاده از نور خورشید بالاست و به دلیل گرد و غبار کم و مه شرجی کمتر و روز‌های آفتابی بیشتر در طول سال در شهرستان بهمئی ظرفیت خوبی در این زمینه برای اشتغال داریم و همچنین بدلیل هزینه بالای تهیه آب کشاورزی در شهرستان بهمئی به دلیل اقلیم خشک آن، مزرعه‌های خورشیدی درآمد خیلی خوبی دارد و برای سرمایه گذاران مفید خواهد بود.
وی همچنین گفت:، چون منازل مردم بیشتر به صورت منازل ویلایی هستند بام منازل در شهر هم ظرفیت خوبی برای استفاده از صفحه‌های خورشیدی است.



تاریخ انتشار : 6 شهریور 1401, 11:11



» اخبار مرتبط:

  • ۳۶ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان بهمئی در نظر گرفته شد
  • اختصاص 62 میلیارد ریال به طرح گردشگری تنگ ماغر شهرستان بهمئی
  • 46 طرح تولیدی در بخش کشاورزی گچساران اجرا شد
  • ۵۵ پروژه شهرستان بویراحمد با حضور استاندار افتتاح و کلنگ زنی شد
  • دعوت استاندار کهگیلویه و بویراحمد از هلدینگ‌های بانک ملی برای سرمایه‌گذاری در استان/ احمدزاده؛ به دنبال تغییرات بنیادی در بخش اقتصادی هستیم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟