مشروح اخبار


» 2 خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفتگو کرد.

دیدار رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با استاندار 

به گزارش راک نیوز،سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفتگو کرد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این دیدار ضمن تشکر و خوش آمدگویی به رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: وضعیت اسفبار کهگیلویه وبویراحمد در خسارات ناشی از سیلاب‌های اخیر را به آیت‌الله رئیسی برسانید.
سیدعلی احمدزاده اظهار داشت: اولویت اول در بارش ها، جان مردم بود و تلاش کردیم تا تلفات جانی نداشته باشیم.
استاندار ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد در این بارش ها در بخش های زیرساخت، راه های روستایی و عشایری، آب شرب، کانال های کشاورزی، مزارع پرورش ماهی و باغات دچار خسارت زیادی شده است.
استاندار با بیان اینکه، مناطق روستایی و عشایری این استان آسیب جدی دیده اند و برخی از آنها همه زندگیشان را از دست داده اند تاکید کرد: نگاه ویژه ای به کهگیلویه و بویراحمد شود. 
وی تصریح کرد: برای کاهش تلفات جانی و خسارات هشدارهای جدی قبل از بارش ها داده شد، خودم در نماز جمعه هشدارهای لازم را دادم و به خوبی از طریق صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی اطلاع رسانی صورت گرفت و ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک هشدار هم ارسال شد.
استاندار تاکید کرد: همه گروه‌ها را فعال کردیم، حوزه بحران با جدیت پای کار بود، تمام تجهیزات و امکانات را بکار گرفتیم و تلاش زیادی شد تا تلفات جدانی در استان نداشته باشیم اما عمق خسارات نباید در پشت نداشتن تلفات جانی ناگفته بماند و نادیده گرفته شود.
استاندار تصریح کرد: تیم های کمک رسان و خدماتی فعال هستند و تیم های ارزیاب در حال برآورد خسارات است.
 
 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور هم با تقدیر و تشکر از استاندار و تیم مدیریت بحران، مسئولین و مردم این استان تصریح کرد: در بازدید میدانی که از مناطق خواهیم داشت مسائل را مورد بررسی قرار داده و شرایط را به مرکز کشور اعلام می کنم.
 سیدمرتضی بختیاری اظهار داشت: با توجه به شرایطی که این استان دارد از همه توان و ظرفیت ها برای کاهش مشکلات، جبران خسارات به خصوص مناطق محروم و از جمله برای افراد تحت حمایت این نهاد بکار خواهم گرفت.
انتهای پیام/


************************************

ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای در کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه موافق توسعه طرح‌های گلخانه‌ای هستیم، بر ایجاد شهرک گلخانه‌ای در استان تاکید کرد.
سید علی احمدزاده در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به در پیش بودن سفر دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه‌ها پروژه‌های بزرگ و تحول‌زا آماده کنند تا در دومین سفر آقای رئیسی به استان ارائه شود‌.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سفر سال گذشته رئیس جمهور، اعتبارات خوبی به استان اختصاص داده شد و در حال مبادله موافقت‌نامه‌ها هستیم.
احمدزاده بیان اینکه کارهای بزرگ زیرساختی در استان ما شروع شده بیان کرد: دستگاه‌ها پروژه‌هایی که در سفر رئیس جمهور دیده نشدند اما به رفع محرومیت از استان کمک می‌کند را جهت اختصاص اعتبار ارائه دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موافق طرح‌های توسعه واحدهای گلخانه‌ای هستیم و شهرک گلخانه‌ای در مناطق مستعد استان ایجاد شود.
وی با بیان اینکه حوزه اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد مشکلات گلخانه‌داران را بررسی و حل کند، گفت: امکاناتی که به شهرک‌های صنعتی داده شده برای گلخانه‌داران هم در نظر گرفته شود.
احمدزاده بیان کرد: در انجام پروژه‌های بخش اقتصادی نباید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌ها غافل شویم.
وی با بیان اینکه در شهرهای گچساران و دهدشت پتروشیمی احداث شده گفت: بویراحمد نباید از توسعه عقب بماند که احداث پروژه نفت و گاز مختار آغاز خوبی برای مرکز استان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین خطاب به مدیران با بیان اینکه وظایف خود را انجام داده و به گردن دیگران نیاندازند، گفت: اگر در انجام وظایف با مشکل مواجه شدید از من یا معاون اقتصادی بخواهید تا به شما کمک کنیم.
وی عنوان کرد: مدیران از جوسازی‌ها که در استان زیاد است هراسی نداشته باشند و برنامه‌های خود را در جهت توسعه استان انجام دهند.
احمدزاده در پایان در خصوص رشد ۹ درصدی حوزه اقتصادی استان گفت: رسیدن به رشد ۹ درصدی نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و همچنین سیستم بانکی استان است، ضمن اینکه از توان دانشگاه برای رشد ۹ درصدی اقتصاد بهره‌مند شویم.
انتهای پیام/



تاریخ انتشار : 12 مرداد 1401, 18:55



» اخبار مرتبط:

  • در بازدید استاندار از مجتمع گلخانه‌ای بهمئی عنوان شد بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد توسعه یابد/ لزوم حمایت از تولیدکنندگان محصولات گلخانه‌ای
  • استاندارکهگیلویه و بویراحمد؛ مدیران خود را برای کارهای بزرگ آماده کنند
  • تشریح جزئیات دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان با رئیس جمهور/پیگیری مصوبات سفر دولت سیزدهم به کهگیلویه و بویراحمد توسط احمد زاده
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد شوتی‌ها عامل ۳۰ درصد تلفات رانندگی در محورهای استان/ ایستگاه ایست و بازرسی مستقر شود
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد:برای برگزاری بهتر مدارس و دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی شود/ مدیران، اعتبارات را پیگیری کنند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟