مشروح اخبار


» توضیحات معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص قطعی برق در کهگیلویه و لنده



متاسفانه ساعتی پیش بدلیل رعد و برق شدید، یک دستگاه ترانس T3 ایستگاه فوق توزیع سرپَری دهدشت و بریکر 5082 ، فیدر قلعه رییسی دچار مشکل شده و وضعیت تامین بار سه فیدر 5082،5092 و 5102 از ایستگاه سرپری با قطعی برق مواجه شده است.

متاسفانه ساعتی پیش بدلیل رعد و برق شدید، یک دستگاه ترانس T3 ایستگاه فوق توزیع سرپَری دهدشت و بریکر 5082 ، فیدر قلعه رییسی دچار مشکل شده و وضعیت تامین بار سه فیدر 5082،5092 و 5102 از ایستگاه سرپری با قطعی برق مواجه شده است.





به گزارش راک نیوز،کیومرث حاجی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت و گفت:متاسفانه به دلیل رعد و برق شدید ،برق بخشی از شهرستان لنده و بخش های قلعه رئیسی و دیشموک بعلاوه روستاهای حاشیه ای هم اکنون قطع شده است.




وی افزود:با رایزنی های صورت گرفته با جناب آقای دشت بزرگ مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان خوزستان اکیپ های از برق منطقه ای خوزستان به شهرستان کهگیلویه اعزام و نیروهای شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد هم پای کار هستند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار افزود:با توجه به‌ نامساعد بودن شاید زمان بر باشد و از مشترکین برق در مناطق عنوان شده مُصرانه خواست تا تامین برق پایدار دوباره به این مناطق صبوری به خرج دهند.



تاریخ انتشار : 11 مرداد 1401, 21:34



» اخبار مرتبط:

  • پیام تسلیت معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به دکتر احمد زاده
  • شهردار تهران معاون خود در هماهنگی و امور مناطق شهرداری را منصوب کرد+سوابق معاون جدید
  • کلنگ‌زنی و افتتاح ۳۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان گچساران
  • پیام تسلیت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پی درگذشت پدر سرهنگ اقبالی
  • خبر خوش معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای مردم روستاهای چنگلوا و بوآ
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟