مشروح اخبار


» مدیر کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه وبویراحمد : پاسخگویی به شبهات،گامی در جهت جهاد تبیین است



مدیر کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه وبویراحمد پاسخگویی به شبهات، به روش علمی، منطقی،دقیق و بدون تنش‌های سیاسی را گامی در جهت جهاد تبیین عنوان کرد و افزود: تذکر منکرات، باعث اصلاح جامعه می شود.

عباس نصیرالاسلامی در نشست با خبرنگاران با اشاره به هدف قیام عاشورا، گفت: امام حسین فرمود:" هدفم از قیام، اصلاح امت جدم و امر به معروف و نهی از منکر بود." و در این برهه از زمان که دشمنان با شبیخون فرهنگی، درصدد هستند به نظام ضربه بزنند، وظیفه همه ماست که با امر به معروف و نهی از منکر، جلوی آنها را بگیریم. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از اصحاب رسانه به عنوان قشری که در آگاهی دادن به جامعه، نقش دارند، می‌خواهم در ماه محرم، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه کار قرار دهند.
نصیرالاسلامی در خصوص برنامه‌های ماه محرم، با اشاره به اینکه در دو دهه ماه محرم برنامه‌ای تحت عنوان بصیرت عاشورایی برگزار می‌شود، عنوان کرد: سوگواره‌ی بصیرت عاشورایی در ۴۵ بقعه متبرکه و با حضور ۲۳ روحانی اعزامی از قم و ۵ مبلغ بومی، برگزار می‌شود.
وی با  بیان اینکه هیات‌های مذهبی فعال که در برگزاری دهه اول ماه محرم همکاری دارند، به لحاظ هزینه‌ای، مورد کمک قرار می‌گیرند،یادآورشد: ۲۲۵ بقعه متبرکه در سطح استان وجود دارد که بیشترین تعداد مربوط به کهگیلویه و کمترین تعداد در شهرستان دنا است‌.
نصیرالاسلامی تعداد مساجد استان را  یک هزار و ۹۷ ذکر کرد و یادآور شد:  ۱۴۳ حسینیه، دو باب فاطمیه، ۱۷  قبرستان، ۶ زینبه، دو مورد دارالقران و دو مورد مهدیه در سطح استان وجود دارند.
نصیرالاسلامی با اشاره به تعداد موقوفه‌هایی که در سامانه به ثبت رسیده گفت: ۴۹ مورد موقوفه در سطح استان وجود دارد که  ۱۰ مورد غیر متصرفی است.
مدیر اوقاف استان، تعداد رقبات ملکی که در سامانه ثبت شده را ۳۸۱ مورد ذکر کرد.
وی با تاکید بر احیاء سنت وقف برای مهیا کردن زمینه ازدواج جوانان و تهیه جهیزیه، گفت: وقف جهت رفع نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی،  اگر در اولویت کار مومنان باشد، به حاکمیت و اقتصاد جامعه کمک می‌کند.
 در ادامه مدیر اوقاف استان بیان کرد: اداره اوقاف استان با همکاری اداره‌کل اوقاف بوشهر، موکبی در شلمچه تدارک دیده تا به زوار سیدالشهدا در ایام اربعین خدمات ارائه دهد که مردم می‌توانند نذورات خود برای خدمت به زوار سیدالشهدا به این موکب اختصاص دهند.
وی با اشاره به اینکه با کمبود مسجد و حسینیه در استان مواجه هستیم، گفت: از  خیرین بزرگوار تقاضا داریم در این زمینه ورود پیدا کنند.
خبرنگار: مهناز جلالی



تاریخ انتشار : 8 مرداد 1401, 12:59



» اخبار مرتبط:

  • برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی در بقاع متبرک کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای دویست برنامه در قالب سوگواره بصیرت عاشورایی در بقاع متبرکه شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد
  • حضور ۲۰ مبلغ در بقاع شاخص کهگیلویه و بویراحمد در ایام عاشورا
  • سیاه پوش کردن بقاع متبرکه استان در آستانه ماه محرم
  • نبود موقوفه مختص اربعین در کهگیلویه و بویراحمد/خدمات موکب مدافع حرم اوقاف در مرز شلمچه
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟