مشروح اخبار


» دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه



دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه در استان خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه در استان خبر داد.

 به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان در استان؛ سید علی ملک حسینی دادستان مرکز استان در این خصوص اظهار داشت: این عملیات در چند شهرستان استان به صورت همزمان انجام شد و تعدادی از سارقین که در مرکز استان و سایر شهرستان های استان بودند دستگیر شدند.
 ملک حسینی افزود: این افراد و دارای سوابق متعدد محکومیت کیفری هستند و سالهای زیادی را در زندان سپری کرده‌اند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: این افراد متأسفانه از زندان بودن خود درس عبرت نگرفتند و مبادرت به سرقت نمودند که از چشمان تیزبین پلیس پنهان نماند و بخش زیادی از اموال مسروقه کشف و ضبط گردید.
سید علی ملک حسینی در ادامه در خصوص لوازم مکشوفه اظهار کرد: اموالی که از این سارقان کشف شده است و خودروهایی که آن با سرقت ها را انجام می دادند و خودروهای دیگری که در حین ارتکاب سرقت بصورت پوششی آنها را حمایت می کرد همه ی  این اموال نامشروع بودند که سارقان از محل ارتکاب این جرائم به دست آورده اند.
وی افزود: همه ی این جرائم مورد توجه مقامات قضایی خواهد بود و در صدور احکام لحاظ خواهد شد.
 مدعی العموم مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن هشدار بهمخلان نظم و ناامنی در ادامه تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد از امن ترین استان های کشور است و کسانی که می خواهند به این خدشه وارد کنند، هشدار می‌دهم با اشرافی که پلیس دارد و در کمترین زمان ممکن به سراغ آنها خواهیم رفت.
 وی در پایان در خصوص سارقان دستگیر شده اظهار کرد: این افراد با شدیدترین قرار قانونی بازداشت موقت در زندان هستند و شدیدترین احکام و مجازات برای آنها در صدور رأی لحاظ خواهد شد.
 لازم به ذکر است که سارقان دستگیر شده در قالب دو باند حرفه‌ای 16 نفره، در ساعت‌های پایانی شب، عملیات سرقت های خود را از خودروهای سنگین که در محورهای مواصلاتی استان تردد می کردند انجام می دادند که توسط پلیس آگاهی استان شناسایی و بهمراه ۴ دستگاه خودروی مختلف که حین انجام سرقت از آنها استفاده می کردند در چنگال پلیس گرفتار شده اند و از آنان تاکنون، محل انبار لوازم  مسروقه نیز کشف شده است.




دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه

 

 

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: انهدام باند سارقان، دستگیری اعضاء و کشف اشیاء و لوازم مسروقه

 

 

 





تاریخ انتشار : 21 خرداد 1401, 14:37



» اخبار مرتبط:

  • انهدام ۳ باند سارقان محموله در کهگیلویه و بویراحمد
  • باند سارقان احشام در شهرستان بویراحمد متلاشی شد
  • انهدام باند بزرگ سارقین محموله و کشف اموال مسروقه توسط پلیس استان کهگیلویه و بویراحمد/تصاویر
  • دستگیری باند سارقان محموله در کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگیری سارقان حرفه‌ای و کشف خودروهای مسروقه در کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟