مشروح اخبار


» گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج



مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش راک نیوز،با حضور مسئولان استانی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد،معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و فرمانده سپاه فتح ،فرمانده نیروی انتظامی استان،دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مراسم بزرگداشت سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر قهرمان در محل سپاه فتح و با حضور نیروهای مسلح اعم از پاسداران، نیروی انتظامی و بسیجان اقشار مختلف برگزار شد.

استکبار یک جنگ جهانی 8 ساله علیه ایران راه انداخت
نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: استکبار یک جنگ جهانی 8 ساله علیه ایران راه انداخت.
آیت‌الله سید نصیر حسینی در مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد که در محل سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد اظهار کرد: انقلاب اسلامی به همت مردم و به رهبری امام موجب شد تا ایران از چنگال استبداد و استعمار و تحقیر های آنها رها شود و اتفاق بزرگی در آن قرن صورت گرفت.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این انقلاب به رهبری یک عالم فرزانه و حکیم بزرگ و سیاستمدار دانا و فقیه و مرجع عالیقدر به پیروزی رسید و آرمان ها و اندیشه های بزرگ جهانی وی عالمگیر شد.
امام جمعه شهر یاسوج که در جمع نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجیان به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر سخن می گفت یادآور شد: انقلاب ایران اسلامی مانند یک بمب اتم همه کاخ‌های مستکبران عالم را درهم شکاند از مستضعفان و محرومان عالم حمایت کرد و هر جا صدای مظلومی را شنید به یاری او شتافت.
این استاد حوزه های علمیه تصریح کرد: هم قبل از انقلاب و هم بعد از آن و در روزهای آغازین پیروزی نهضت دشمن تحرکات زیادی کرد و دیدیم که در 8 سال دفاع مقدس یک جنگ جهانی علیه ایران به راه انداخت و این انقلاب در برابر تمام جبهه استکبار ایستادگی کرد و به پیروزی رسید.
وی افزود: صدام بعثی هرچه نیاز داشت از آنها گرفت و جنگ بزرگی را علیه ملت ایران تحمیل کرد و به صراحت می گفتند به دنبال تسخیر کل ایران هستند تا سرزمین ویران و سوخته را بر جای بگذارند.
حسینی گفت: اگر دست آنها به همین یاسوج ما و تهران و سایر نقاط می‌رسید قتل عام و کشتار بی رحمانه به راه می انداختند آمده بودند تا عزت و شرافت و استقلال ما را در هر بکشند اما مردم به فرمان امام و با نفس قدسی آن عالم بزرگ در صحنه حضور پیدا کردند و با امدادهای غیبی خرمشهر آزاد شد و امام فرمود که خرمشهر را خدا آزاد کرد و پیروزی های پی در پی نصیب ملت ایران و شکست نصیب جبهه استکبار شد.
وی افزود: با این پیروزی لرزه بر اندام دشمنان ملت افتاد ملتی که با دست خالی در شرایط سخت و دشوار کاری بزرگ انجام داد آنها ما را در شعب ابی‌طالب قرار داده بودند و امام این تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد و اکنون تبدیل به توسعه و قدرت بی نظیر جمهوری اسلامی در منطقه و دنیا شده است امروز شاهدیم که جمهوری اسلامی کاخ های عالم را در هم نوردیده کشوری که در دوران قاجار و رژیم پهلوی از تحقیر چیز دیگری نصیب آن نشده بود.
**********************
پیروزی‌های بزرگ با الگوگیری از «خرمشهرها» در پیش است
فرمانده سپاه فتح گفت: پیروزی‌های بزرگ با الگوگیری از «خرمشهرها» در پیش است.
سردار حمید خرمدل فرمانده سپاه فتح صبح امروز در مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر بیان کرد: استحکاماتی که دشمن در این شهر طراحی کرده بود باعث شده بود هیچ تئوریسین نظامی باور نکند خرمشهر بازپس‌گیری شود؛ ۱۹ هزار اسیر، حدود ۱۷ هزار کشته از سوی عراق، ۳۰۰ تانک، ۵۰۰ خودرو، ۴۰ هواپیما ۲ فروندبالگرد از بین رفتند و عده‌ای فرار کردند.
وی ادامه داد: با وجود این حجم از استحکامات و نیرو در یک منطقه کوچک چگونه می‌شود که توسط سربازان امام‌ زمان این شهر مجددا بازپس‌گیری شود؛ جز امداد الهی و حمایت خداوند متعال نبود.
وی افزود: اتفاق بزرگی در عملیات بیت‌المقدس صورت گرفت که برای اولین‌ بار اتحاد و هماهنگی بین ارتش قهرمان، سپاه پاسداران و بسیج برقرار شد به گونه ای که پیش‌ از آن چنین وضعیتی نداشتیم اما در عملیات الی بیت‌المقدس این اتفاق صورت گرفت.
سردار خرم‌دل با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این که " خرمشهرها در پیش است " بیان کرد: این سخن از یک‌جهت ناظر بر این است که فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ ماست که با وجود مشکلات و مصائب و اتفاقات مهمی که در طول تاریخ افتاد لذا پیروزی‌ها هم در انتظار ماست چون با الطاف الهی و اتحاد همه نیروهای مسلح اعم از نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، سپاه پاسداران و ارتش قهرمان و همچنین مسئولین خدوم و مردم باوفا حتما خرمشهرها در پیش است.
فرمانده سپاه فتح ادامه داد: خرمشهر به‌عنوان یک نماد و الگو در پیش روی ماست، شاید در دفاع مقدس هیچ‌چیزی سخت‌تر از این نبود که ما نتوانستیم شهرمان را مجدداً بازپس‌گیری کنیم، حدود ۲۰ ماه خرمشهر در اسارت دشمن بود اما انسجام و اتحاد و توکل بر خدا و امدادهای الهی باعث شد این اتفاق بزرگ صورت بگیرد.
وی با اشاره به این که اسم عملیات الی بیت‌المقدس بود بیان کرد: بخش عظیمی از این خواسته برآورده شد و آرزو می‌کنیم به‌زودی به بیت‌المقدس برسیم و کاری که در سال ۶۱ آغاز کردیم به بیت‌المقدس برسیم و پرچم اسلام را آن‌جا به اهتزاز در بیاوریم؛ این اتفاق شدنی است و این آرزوی دیر و محالی نیست که با رهبری عالمانه و فرزانه رهبر انقلاب این اتفاق صورت خواهد گرفت.
سردار خرم دل در پایان گفت: رژیم صهیونیستی امروز، رژیم ۱۰ سال و ۲۰ سال پیش نیست، این رژیم یک‌روز برنامه‌ از نیل تا فرات داشت اما امروز در مرزهای خودش محصور است جرات نمی‌کند یک قدم بیرون بگذارد و در مرزهای خودش هم امنیت ندارد.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار هم به نقش رزمندگان استان در آزادی خرمشهر اشاره کرد و گفت: اگر نبود غیرت و رشادت غیور مردانی چون سردار شهید عبدالله نجفی که تا لحظه شهادت برای آزادی از سرزمین اش دست خالی در مقابل تانک ارتش بعثی ایستاد شرایط به گونه ای دیگر رقم می خورد.
هاشمی مهر افزود: کام ملت تا همیشه تاریخ از حلاوت آن حماسه بزرگ شیرین است.
استان کهگیلویه و بویراحمد در عملیات آزادسازی خرمشهر موسوم به عملیات بیت المقدس نقش فعال و اثر گذاری داشتند و در این راه 46 شعید و صدها جانباز تقدیم کردند.
در پایان مراسم از شماری از خانوادهای شهدا جانبازان و ایثارگران استان تجلیل شد.
                                  


گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 

گزارش کامل از مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در یاسوج

 



تاریخ انتشار : 3 خرداد 1401, 12:54



» اخبار مرتبط:

  • عزت و افتخار بدست آمده در فتح خرمشهر نتیجه اراده انسان های مسلمان
  • فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد: آزادی خرمشهر به واسطه نیروی ایمان رزمندگان بود
  • رزمایش ۱۱۰ دسته رزمی سوم خرداد در گچساران برگزار می شود
  • سپاه گچساران میزبان آیین گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • نماینده کهگیلویه بزرگ :آزادسازی خرمشهر نقطه عطف تاریخ 8 ساله جنگ تحمیلی است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟