مشروح اخبار


» معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان: کارگاه تولید مشروبات الکلی وکشف بیش از یک هزار و 500 لیتر مشروبات الکلی در یاسوج



در ادامه ی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در یاسوج ، کارگاه تولید مشروبات الکلی شناسایی شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد خبرنگار خبرگزاری میزان در استان، در ادامه ی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در یاسوج ، کارگاه تولید مشروبات الکلی شناسایی شد.

اسماعیل مسعودی کِوِشک معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ضمن اعلام این خبر، گفت: در این کارگاه بیش از یک هزار و 500 لیتر مشروبات الکلی در یاسوج کشف شد.
مسعودی کِوِشک معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ضمن تقدیر از زحمات سردار فرماندهی انتظامی استان در ادامه گفت: در این کارگاه تجهیزات و دیگ تولید مشروبات در شهرک امام علی(ع) یاسوج کشف و ضبط گردید.
 
مسعودی کِوِشک معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اظهار کرد: با ارائه ی گزارشی ازسوی پلیس اطلاعات وامنیت عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد، دستورات قضایی مقتضی ابلاغ و با انجام هماهنگی های لازم درمورخه۱۴۰۱/۲/۶  کارگاه تولید مشروبات الکلی شناسایی و با حضور مقتدرانه ی پرسنل خدوم پلیس اطلاعات وامنیت عمومی استان، کارگاه مزبور پلمپ، ابزار و آلات تولید مشروبات توقیف و مشروبات تولیدی کشف و یک نفرمتهم درهمین ارتباط دستگیر و جهت برخورد قانونی پرونده ی قضایی تشکیل شد.
معاون دادستان مرکز استان ضمن تقدیر از زحمات سبزپوشان ناجا وپلیس اطلاعات وامنیت عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت:  طرح ارتقاء امنیت تا پایان سال و بصورت مستمر اجرا خواهدشد،
وی از شهروندان محترم درخواست کرد تا درصورت مشاهده ی چنین مواردی موضوع را ‌جهت برخورد ی قانونی به نیروی انتظامی و دادستانی اعلام نمایند.




 

 

 

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان:  کارگاه تولید مشروبات الکلی وکشف بیش از یک هزار و 500 لیتر مشروبات الکلی در یاسوج

 



تاریخ انتشار : 6 اردیبهشت 1401, 12:44



» اخبار مرتبط:

  • معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داد: توقیف تریلر با محموله ی مشروبات الکلی/ مسعودی کِوِشک: ارزش ریالی 30میلیاردی محموله ی مکشوفه
  • کشف 3 هزار لیتر مشروبات الکلی در میان زمین‌های کشاورزی
  • ادامه ی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در یاسوج / به دستور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان انجام گرفت/ شناسایی و امحاء مزرعه خشخاش پانصد بوته ای در اکبرآباد
  • معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داد: دستگیری ضارب سابقه دار در یاسوج
  • 325 لیتر انواع مشروبات الکلی در یاسوج کشف و ضبط شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟