مشروح اخبار


» دیدارمدیرکل بنیادشهیدوامورایثارگران باخانواده شهیدمدافع سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد



رضاپارسیان نژاد با خانواده «دکتر محمد زارعی» شهید مدافع سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار و از آنان دلجویی کرد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد؛رضا پارسیان نژادمدیرکل بنیاد شهید وامورایثارگران کهگیلویه وبویراحمد، به مناسبت ۲۲اسفند روز بزرگداشت شهدابه همراه رئیس بنیاد نخبگان،معاون فرهنگی،وجمعی ازمسئولین دانشگاه های استان از خانواده شهید راه سلامت، محمد زارعی دیدار کردند.

در این دیدار پارسیان نژاد با بیان اینکه مدافعان سلامت، سربازان ایثارگر و فداکار روزهای سخت مبارزه با بیماری کرونا هستند، اظهار کرد: این عزیزان عاشقانه و بدون هیچ ادعایی لباس خدمت به مردم را بر تن کرده اند و در این راه از هیچ خدمتی دریغ نکرده و نمی‌کنند.
وی افزود: خانه شهید بستر بشارت است و حضور ما در کنار شما تلنگری برای خودمان است، ما سرمایه‌های زیادی برای نظام داده ایم، اما بسیاری از ما در غفلت هستیم، به قول شهید سردار سلیمانی شهید قبل از شهادتش شهید است، این روحیه در همه شهدا وجود داشته و قابل توجه بوده است.
پارسیان نژاد گفت: شهید دکتر محمد زارعی از پزشکان متخصص، دلسوز و متعهد بود که در راه نجات جان مردم شبانه روزی تلاش کرد و در ایام شیوع ویروس کرونا در صحنه مقابله با این ویروس منحوس در کنار همکاران خود خدمات رسانی می‌کرد.
در پایان رضا پارسیان نژاد بنیاد شهید وامورایثارگران استان بیان داشت که جهت رسیدگی و حل مشکلات  خانواده این شهید بزرگوار با تمام توان و ظرفیت انجام وظیفه خواهند کرد.
پایان پیام

دیدارمدیرکل بنیادشهیدوامورایثارگران باخانواده شهیدمدافع سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد

 

دیدارمدیرکل بنیادشهیدوامورایثارگران باخانواده شهیدمدافع سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد

 

دیدارمدیرکل بنیادشهیدوامورایثارگران باخانواده شهیدمدافع سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد

 

دیدارمدیرکل بنیادشهیدوامورایثارگران باخانواده شهیدمدافع سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد

 






تاریخ انتشار : 18 اسفند 1400, 22:42



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • مدیرکل بنیاد شهید استان کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • دیدارمدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد با جانبازان بیمارستان سلمان به مناسبت روز جانباز
  • رئیس جدید بنیاد شهید وامورایثارگران شهرستان باشت منصوب شد
  • رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنده منصوب شد/جزییات
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟