مشروح اخبار


» رونمایی از "حماسه اروند"



مسئول ستاد کنگره شهدای کهگیلویه وبویراحمد و مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه فتح از رونمایی کتاب حماسه اروند خبر داد. 

سرهنگ پاسدار ایمان خردمند گفت: این کتاب با موضوع نقش رزمندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در حماسه غرور آفرین والفجر ۸ به قلم برزو ویسی‌پور و اهتمام سردار حمید خرمدل، فرمانده سپاه فتح استان به رشته تحریر درآمده است.
 وی در خصوص زمان برگزاری این مراسم عنوان کرد: این رونمایی روز دوشنبه ۲ اسفند، ساعت ۸ و نیم صبح در کنگره شهدای استان انجام خواهد شد. 

عملیات والفجر ۸ در بهمن‌ماه ۱۳۶۴ به مدت ۷۵ روز انجام شد.در این عملیات با طراحی و حضور مشترک نیروهای ارتش و سپاه با غافلگیری نیروهای عراقی، رزمندگان از اروند رود عبور کردند و شبه جزیره فاو در جنوب عراق را به اشغال خود درآوردند. 
عملیات والفجر ۸، در ساعت ۲۲:۱۰ روز ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ در منطقه خسروآباد  تا راس‌البیشه آغاز گردید و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۳۶۵ با پیروزی نیروهای ایرانی، به پایان رسید. شبه جزیره استراتژیک فاو تا پایان نبرد دوم فاو در دست نیروهای ایرانی باقی ماند.
خبرنگار: مهناز جلالی



تاریخ انتشار : 29 بهمن 1400, 20:34



» اخبار مرتبط:

  • ​رونمایی از کتا‌ب‌های نویسنده شهید سید عبدالمحمد تقوی در تهران
  • رونمایی از کتاب "آخرین سنگر" به روایتگری سرهنگ پاسدار "شیروان کریمی" 
  • عملیات‌هایی که با نام مقدس حضرت ‌زهرا(س) آغاز شد
  • به بهانه سالروز شهادت سردار خط شکن،«شهید عنایت‌الله بازگیر»
  • عزت و افتخار بدست آمده در فتح خرمشهر نتیجه اراده انسان های مسلمان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟