مشروح اخبار


» کرونا فقط از طریق جاده ها منتقل می شود ؟ / بازگشت جرائم کرونایی



جانشین پلیس راهور ناجا از اعمال محدودیت تردد در شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی با توجه به وضعیت تزریق واکسن و تست کرونا خبر داد.

به گزارش راک نیوز ؛ سید تیمور حسینی جانشین   ناجا در پاسخ به این سوال که وضعیت تردد به شهرهای کرونایی با توجه به قرار گرفتن ۹ شهر در وضعیت قرمز و نارنجی چه می‌شود؛ اظهار کرد: تردد خودروهای شخصی پلاک غیر بومی «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی با داشتن تاییدیه تزریق واکسن در سامانه و در وضعیت «قرنطینه بیماری نبودن» فرد امکان پذیر است.

 وی افزود: در این مرحله برای تردد خودروهای شخصی پلاک غیربومی «از» و «به» شهرهای زرد و آبی صرفاً با تایید در وضعیت بیماری قرار نداشتن در سامانه امکانپذیر است.

جانشین پلیس راهور ناجا بیان کرد: اعمال جریمه خودروهای شخصی «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی بدون تاییدیه واکسن و یا نداشتن پی سی آر مثبت در هر ۲۴ ساعت مبلغ ۱ میلیون تومان خواهد بود.

وی گفت: در تردد خودروهای شخصی به شهرهای زرد بدون داشتن پی سی آر منفی( در وضعیت قرنطینه و بیماری نبودن) مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در هر ۲۴ ساعت جریمه اعمال خواهد شد.



تاریخ انتشار : 6 بهمن 1400, 10:44



» اخبار مرتبط:

  • تغییر ساعت محدودیت های کرونایی از امشب
  • اعمال طرح محدودیت‌های تردد در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعمال ممنوعیت تردد شبانه در گچساران آغاز شد/مردم در اجرای محدودیت های جدید تردد کرونایی با پلیس همکاری کنند
  • اعمال محدودیت‌های تردد خودروهای شخصی در ۲۵ مرکز استان از ظهر فردا+اسامی
  • اما و اگرهای تردد در تعطیلات «عید فطر»/کدام سفرها ممنوع نیست؟
  • » اشتراک گزاری خبر

    • تست

    • 9 بهمن 1400 11:42
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    تست نظر
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟