مشروح اخبار


» چند خبر از حوزه استانداری کهگیلویه و بویراحمد



معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خواستار همکاری بانک‌ها جهت رفع مشکل اشتغال در استان شد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خواستار همکاری بانک‌ها جهت رفع مشکل اشتغال در استان شد.

به گزارش راک نیوز، سید احسان عسکری در نشست کارگروه اشتغال با بیان اینکه وضعیت بیکاری استان وضعیت مطلوبی نیست، گفت: گرفتار سیل عظیم بیکاران در استان هستیم.
معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه فضای کسب و کار در استان اصلاح شود، گفت: بانک‌های متولی پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی نسبت به جذب تسهیلات اقدام کنند و اجازه ندهند با این حجم بالای جمعیت بیکار، اعتبارات به مرکز برگشت داده شود.
وی عملکرد برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی را قابل قبول ندانست و گفت: پرداختی‌ها باید بیش از ۹۰ درصد باشد که در این زمینه از بانک کشاورزی به دلیل پرداخت ۹۷ درصد تسهیلات اشتغال روستایی قدردانی می‌کنیم.
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خطاب به بانک‌ها گفت: رصد کنید اگر متقاضیان تا ۱۵ بهمن اطلاعات خود را جهت دریافت تسهیلات تکمیل نکردند بلافاصله افراد جدید جایگزین شود.
 عسکری از بانک‌ها خواست سخت‌گیری در پرداخت تسهیلات را کنار بگذارند چرا که متقاضیان از سخت‌گیری بانک‌ها شاکی هستند.
وی بیان کرد: از بانک‌ها حمایت می‌کنیم اما از آنها می‌خواهیم برای رفع مشکل بیکاری انصاف داشته باشند و مشارکت کنند.
وی پرداختی ۵۴ درصدی تسهیلات اشتغال روستایی در شهرستان کهگیلویه را قابل قبول ندانست و گفت: بانک‌ها به محض اینکه با مشکلی مواجه شدند اطلاع دهند و اجازه ندهند مشکل در استان بماند.
عسکری با بیان اینکه همه تسهیلات اشتغال روستایی امسال جذب شود، خاطرنشان کرد: فروشگاه‌های بزرگ مخل اقتصاد استان هستند مراودات‌، فروش و تراکنش‌ این بانک‌ها به مرکز می‌رود که باید چاره‌اندیشی شود.
همچنین آیت‌الله ارمغانی سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نرخ بیکاری استان در سال گذشته ۱۰.۹ بوده در حالی که نرخ بیکاری کشور ۹.۶ است که ۱.۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر هستیم.
وی با اشاره به نرخ ۱۰.۲ بیکاری در تابستان امسال افزود: نرخ مشارکت از ۳۸.۶ درصد به ۳۴.۸ درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/


****************************************
معاون استاندار مطرح کرد
معرفی ظرفیت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در نمایشگاه بین‌المللی تهران 
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت نمایشگاه تهران برای معرفی این استان استفاده شود.
به گزارش راک نیوز، کیامرث حاجی‌زاده در نشست کارگروه گردشگری گفت: همه مدیران تلاش کنند ظرفیت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد را به تمام نقاط کشور معرفی کنند.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: یاسوج میزبان پنجمین جشنواره ملی برفی است متولیان اقدامات لازم را برای برگزاری بهتر این جشنواره انجام دهند.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت بالایی در گیاهان دارویی دارد، چرا با این همه ظرفیت نباید قطب توریست درمانی کشور شویم؟
حاجی‌زاده بیان کرد: میراث فرهنگی به تنهایی متولی معرفی استان نیست و همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برپایی نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران گفت: این نمایشگاه ۹ تا ۱۲ بهمن برگزار می‌شود که با استفاده از تولیدات کشاورزی، بازی‌ها و موسیقی محلی و ظرفیت‌های عظیم گردشگری به کشور معرفی شود.
وی بیان کرد: بین‌المللی شدن فرودگاه یاسوج گام بزرگی برای توسعه گردشگری این استان است.
حاجی‌زاده با اشاره به فعال بودن پروژه‌های راه استان افزود: پروژه بزرگ پاتاوه_ دهدشت در آستانه افتتاح کامل قرار دارد.
انتهای پیام/

*************************************
در نشست کارگروه امور بانوان مطرح شد
واکنش معاون استاندار به حوادث اخیر کهگیلویه و بویراحمد/ دستگاه‌های فرهنگی پای کار بیایند
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به حوادث اخیر استان واکنش نشان داد.
به گزارش راک نیوز.از یاسوج ، سید جواد هاشمی در نشست کارگروه امور بانوان گفت: در نشست گذشته مصوب شد نمایشگاه حجاب و عفاف برگزار شود با ادارات هم مکاتبه شد اما هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به لزوم برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف گفت: در نتیجه غفلت متولیان شاهد فرهنگ غربی و آسیب‌های اجتماعی در جامعه هستیم که اثرات نامطلوبی داشته است.
هاشمی بیان کرد: نزاع‌های اخیر تبعات بدی برای استان داشت، متولیان و دستگاه‌های فرهنگی به جای اینکه در این خصوص چاره‌اندیشی کنند خود را مبرا می‌دانند و دیگران را متهم می‌کنند.
وی با اشاره به وضعیت فضای مجازی و سایت‌های استان گفت: خیلی از سایت‌های خبری و فضای مجازی بچه‌های انقلابی و پای‌بند به انقلاب و نظام هستند اما عده‌ کمی به جای فرهنگ‌سازی اقدام به تشویش ‌اذهان عمومی و پمپاژ ناامیدی می‌کنند‌.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تلاش دشمن همین معرفی الگوهای غربی است، مقام معظم رهبری چند بار تذکر دادند که مراقب شبیه خون فرهنگی باشیم اما غفلت کردیم و به راحتی همه ارزش‌های فرهنگی و دینی به فراموشی سپرده شد.
وی با وارداتی خواندن آسیب‌های اجتماعی گفت: آسیب‌های اجتماعی کنونی در جامعه ماحصل شبیه خون فرهنگی است، بنابراین ملزم به معرفی الگوهای فرهنگی به جامعه هستیم.
هاشمی با تاکید بر راه‌اندازی نمایشگاه عفاف و حجاب بر انجام کارهای بیشتر در حوزه فرهنگی تاکید کرد و افزود: نمایشگاه به بهترین شکل و با عرضه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب عرضه شود.
هاشمی با تاکید بر رعایت شیوه‌ نامه‌های بهداشتی گفت: از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی جهت برگزاری بهتر این نمایشگاه استفاده شود.
همچنین نادیا صداقت مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این نمایشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و هفته بزرگداشت مقام مادر برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: از تولید کنندگان محصولات فرهنگی داخل و خارج استان برای حضور در این نمایشگاه جهت عرضه پوشش‌های اسلامی دعوت به عمل می‌آید.
صداقت خاطرنشان کرد: همچنین در این نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای زنان به نمایش گذاشته می‌شود.
انتهای پیام/



تاریخ انتشار : 30 دی 1400, 20:24



» اخبار مرتبط:

  • دستاوردهای کهگیلویه و بویراحمد در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران
  • مرز هوایی فرودگاه یاسوج توسط وزارت کشور تصویب شد/لزوم توجه به زیرساخت های گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • در کارگروه کمیته فنی اشتغال استان مطرح شد: اختصاص 20 میلیارد تومان به اشتغال‌زایی در حوزه گردشگری و صنایع دستی استان
  • پایان تیرماه مهلت جذب تسهیلات ایجاد اشتغال روستایی در استان/ نظارت بر تسهیلات اشتغال زایی برای جلوگیری از انحراف
  • 300میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟